banner359

Umudumuz gençler ve çocuklardır

17 Eylül 2017 Pazar 19:37
Umudumuz gençler ve çocuklardır

MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bedir açıklamasında, " Zor süreçlerden geçen ülkemizde bizlerin umudu gençler ve çocuklardır" dedi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, " Biliyoruz ki ülkemizi geleceğe daha güvenli taşımanın birinci şartı eğitimdir. Ülkemizi geleceğe daha güvenli taşıma isteği  ve çocuklarımızı daha iyi yetiştirme düşüncesi milletimizin ortak paydasıdır.  Kendini, ülkesini, milletini,tarihini,dinini,geçmişini ve atalarını bilen nesiller yetiştirmek ülkemizin geleceği açısından son derece önemlidir. Geçmişini bilip hataları gören, yada geçmişte yapılan iyi şeyleri görüp unutmayan ve örnek alan nesiller ile milletimiz yeniden Dünya'da hakimiyet sağlayacaktır. Bu konuda en büyük yük ailelere ve öğretmenlerimize düşmektedir. Her genç,her çocuk milletimizin geleceği açısından çok önemlidir. Her biri bir yıldız olan çocuklarımızı,gençlerimizi, hep beraber el ele vererek yetiştirelim. Geçmişte yapılan bir takım hatalardan ders çıkararak yeni eğitim dönemlerinde hatalara e gafletlere düşmeyelim. Zor süreçlerden geçen ülkemizde bizlerin umudu gençler ve çocuklardır. Ailelerimiz çocuklarımızda özellikle uyuşturucu ve kötü alışkanlılara dikkat etmelidir. Öğretmenlerimiz ve veliler çocukların özellikle bu konuda takibini asla bırakmamalıdır. Gençlerimizin bu gün karşısın duran, onların yetişmesini engelleyen en büyük tehdit uyuşturucu terörüdür. Bu konuda azami gayretle mücadele edilmekte ancak yinede dikkat edilmelidir. Bu duygu ve düşüncelerim yeni eğitim-öğretim yılının Türk Milletine hayırlar vesilesi temenni eder, öğrencilerimize başarılar dilerim" dedi.

Anahtar Kelimeler:
InegölMhp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<