banner359

Üniversite çevresinde sıkı denetim

19 Nisan 2018 Perşembe 09:33
Üniversite çevresinde sıkı denetim

İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehrin huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla çeşitli noktalardaki güvenlik uygulamalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesi çevresinde yapılan huzur uygulamasında çok sayıda şahsın sorguları yapıldı, araçlar didik didik arandı.

İnegöl İşletme Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulunun bulunduğu yerleşke önünde trafik uygulaması yapan ekipler, şüphelendikleri araçları durdurarak didik didik aradılar. Araç sürücüleri ve yolcuların GBT sorgulamalarını da yapan ekipler, kurallara uymayan araçlara çeşitli maddelerden cezai işlem uyguladılar.

KAFELER ARANDI

İnegöl´e çeşitli illerden gelen üniversite öğrencilerin güvenliğini sağlamak amacıyla uygulamalarını aralıksız sürdüren ekipler, yerleşke çevresindeki kafelerde de denetim yaptılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
inegollu 2018-04-19 11:21:02

inegol şehrinin huzuru 15 16 yaşlarında kızlara uyusturucu sattiran pezevenkler pazartesi pazarının orda senelerdir alınmıyor kimler kolluyor bu namussuzları namussuzdur namussuzluga göz yuman şerefsizdir adam çatır çatır uyusturucu sattırıyor hiç bir polis duymuyor görmüyor bilmiyor helal olsun.

<