Üniversite çevresinde sıkı denetim

27 Mart 2018 Salı 10:46
Üniversite çevresinde sıkı denetim

İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehrin ve şehirde yaşayanların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla çeşitli noktalardaki güvenlik uygulamalarını sürdürüyor. Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesi çevresinde yapılan huzur uygulamasında birçok işyeri ile araç didik didik arandı.

Şehrin farklı noktalarında yaptıkları uygulamalarla huzur ve güvenin tesisini sağlayan İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz akşamki uygulamayı Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesi çevresinde gerçekleştirdi. Üniversitesi önünde trafik uygulaması yapan ekipler, şüphelendikleri araçları didik didik aradılar. Araç sürücüleri ve yolcuların GBT sorgulamalarını da yapan ekipler, kurallara uymayan 4 araç sürücüsüne çeşitli maddelerden cezai işlem uyguladılar.

KAFELER ARANDI

banner380

Trafik uygulamasının yanı sıra şüpheli şahıslar üzerinde de çalışma yapan ekipler, Üniversite çevresindeki kafeler ve kıraathanelerdeki şahısların GBT sorgulamalarını da yaptılar. Uygulamada 132 şahsın GBT sorgulaması yapılırken, İnegöl´e öğretim görmek için çeşitli illerden gelen üniversite öğrencilerinin güvenliğini sağlamak amacıyla bu bölgedeki uygulamalarını sürdürmeye devam edecekleri öğrenildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<