Üniversite için destek bekliyoruz

27 Şubat 2017 Pazartesi 17:39 2017-02-27 17:44:52
Üniversite için destek bekliyoruz

 İnegöl Genç İş Adamları Derneği Başkanı Hakan Özdemir, İnegöl´de kurulacak bir üniversitenin, ilçenin gerek sosyoekonomik gerek kültürel gelişimine önemli katkı sağlayacağını ifade etti.

banner380
Konu ile ilgili konuşan Başkan Hakan Özdemir, “İnegöl´ümüzün gelişiminde önemli kilometre taşlarından biri olan Meslek Yüksek Okulumuz gibi bugünün İnegöl´ünde ve Türkiye´sinde, şehrimize gelmesi için her platforma çalıştığımız üniversite hedefimizin gerçekleşmesi durumunda şehrimizin gerek sosyoekonomik gerek kültürel düzeyde hızlı bir şekilde yukarılara tırmanarak ülkenin önemli bir cazibe merkezi haline geleceğine inanmaktayız. Son yıllarda şehrimizdeki ve çevremizde yaşanan önemli gelişmeler ulusal düzeyde dikkat çekmiş, dışarıdan bakıldığında az bilinen bir ilçe imajı algısı değişip, yatırım yapılabilir ve yaşanabilir bir kent imajına doğru hızla yaklaşmaktadır. Ekonomik canlılığımız, tarihsel ve kültürel değerlerimiz, markalarımız, ihracat ve istihdam rakamlarımız, mesleki eğitim kampüslerimiz, yakın çevremizde planlanan ve yapımı devam eden ulaşım projeleriyle diğer yerleşim yerlerinin önüne geçmekteyiz. Biz İGİAD olarak bulunduğumuz tüm ulusal ve uluslararası toplantılarda İnegöl için mücadele etmekte, tanıtımını yapmakta ve tüm gücümüzle çalışmaktayız. Bugün gelinen noktada şehrimize yapılacak bir üniversitenin gerek şehrimize gerekse yakın çevremize katacağı değer ile daha mutlu, daha huzurlu ve daha bereketli bir Türkiye için çok doğru bir atılım olacağına inancımız tamdır. Bizler Genç İş Adamları Derneği olarak uzun bir süredir birçok platformda yaptığımız üniversite girişiminin memleketimiz için hayırlar getirmesini diliyor, yapılacak çalışmalara desteğimizi sunuyor ve değerli kamuoyundan da üniversite konusunda destek bekliyoruz. Biz biliyoruz ve temenni ediyoruz ki; üniversite İnegöl´ümüze iyi gelecek” dedi.

Son Güncelleme: 27.02.2017 17:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<