banner359

Üniversiteliler DOSTUM Kampında

04 Aralık 2017 Pazartesi 10:08
Üniversiteliler DOSTUM Kampında

İnegöl Belediyesi´nin Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) organizasyonuyla hayata geçirdiği kampçılık bu kez işletme fakültesi öğrencilerini ağırladı. Yeniceköy Mahallesindeki DOSTUM merkezinde uzman eğitimciler nezaretinde 1 gecelik çadırda konaklama eğitimine katılan İnegöl İşletme Fakültesinden 20 öğrenciyi ziyaret eden Belediye Başkan yardımcısı Eşref Yiğit “bırakın şehir sizi özlesin” diyerek tüm gençleri doğayla bütünleştirecek faaliyetlere katılım göstermeleri konusunda çağrıda bulundu.

Tüm ekipmanların DOSTUM tarafından karşılandığı kampçılık eğitimine katılan gençlere uzman eğitimciler tarafından verilecek eğitimlerle birlikte, gençler 1 gecelik kampta konaklama deneyimini de burada yaşamış olacak.

Belediye Başkan yardımcısı Eşref Yiğit gerçekleştirilen kampçılık eğitiminde işletme fakültesi öğrencilerini kamplarında ziyaret etti. Ziyarette bir süre kampçılarla sohbet edip hazırlanan kamp alanını inceleyen Başkan Yardımcısı Yiğit, düzenlenen eğitimlere ilişkin de açıklamalarda bulundu. İnegöl Belediyesi olarak geleceğimiz olan gençlerin ve çocukların eğitimlerini önemsediklerini ifade eden Yiğit, “Bildiğiniz Üzere Dostum yaklaşık bir buçuk yıllık yeni bir proje, kampçılıkta branşlarımızdan bir tanesi, eğitim veren hocalarımızla da yeteri kadar yol aldığımıza inanıyoruz. Tabiki bir buçuk sene kısa bir süre, geçen zaman içerisinde çok daha fazla etkinlik ve programlarımız olacaktır. Yan taraftaki alanda kampçılıkla ilgili inşaatı çalışmalarımız devam ediyor. Nasipse yeni sezonda üç, dört ay içerisinde bu alanda da çocuklarımıza kamp yaptırabileceğiz. Tabi bu bahsettiğimiz alan daha çok küçük yaş çocuklarımıza yönelik olacak” dedi.

İnegöl´ün doğal zenginliği göz önüne alarak Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) isimli projeyi hayata geçirdiklerini hatırlatan Eşref Yiğit, “İnegöl gerçekten turizmi ve doğasıyla çok zengin bir şehir biz bu zenginlikleri öne çıkartırken DOSTUM ile beraber olmasını istiyoruz. DOSTUM ’da bizim yaklaşık 12 branşımız var. Bunun 6 branşı şu an aktif durumda trekking de bunlardan bir tanesi bu etkinlikler dağcılık branşımızın içerisinde yer alıyor. Sağ olsun ekibimiz bu branşımızı da çok iyi yerlere getirdiler. inşallah DOSTUM la ve İnegöl’ün turizmle alakalı çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” dedi.

Yiğit son olarak; “DOSTUM merkeziyle irtibata geçmeleri noktasında tüm ilçe halkımıza çağrıda bulunuyorum” açıklamalarında bulundu.

Anahtar Kelimeler:
InegölDostum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<