Usta Öğreticilere Eğitim Semineri

23 Eylül 2016 Cuma 10:09 2016-09-23 10:10:43
Usta Öğreticilere Eğitim Semineri

 Yeni eğitim dönemine yönelik hazırlıklara hız veren İnegöl Halk Eğitim Merkezinde (HEM), usta öğreticilere eğitim semineri verildi.

banner380
Halk Eğitim Merkezi çok amaçlı salonunda verilen seminere Milli Eğitim Şube Müdürü Orhan Çelik, HEM Müdürü Burhanettin Özdemir ile usta öğreticiler katıldı.

KURSLAR 3 EKİM´DE BAŞLIYOR

Yeni eğitim döneminin 3 Ekim itibariyle başlayacağını belirten HEM Müdürü Burhanettin Özdemir, “Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak 2016-2017 eğitim öğretim yılı için Eylül ayında büyük bir hazırlık içindeyiz. Öncelikle bu eğitim öğretim yılında görev alacak usta öğreticiler için 1-19 Eylül 2016 tarihleri arasında başvuru aldık. Yaklaşık 200 usta öğretici ve uzman öğretmen başvuru yaptı. Bu usta öğretici ve uzman öğretmen arkadaşlarımızı 3 günlük seminere alıyoruz. Seminerde Halk Eğitim Merkezimizin faaliyetlerini tanıyoruz. Görev aldıklarında neler yapabileceklerini anlatıyoruz. Milli Eğitim Şube Müdürümüz Orhan Çelik bugün usta öğreticilerimizle beraber oldu ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. HEM Müdür Yardımcılarımız kendi görev alanlarıyla ilgili kurs faaliyetlerinin nasıl yapılacağını tanıtımlar yaptılar” dedi.

ALAN TARAMASI YAPILACAK

Müdür Özdemir, “Ekim ayına kadar alan tarama çalışmalarımız yapılacak. İnegöl´ün bütün mahalleleri bu usta öğreticilerimiz tarafından taranacak. Broşür ve kurs başvuru formlarıyla vatandaşların ayağına kadar gidilecek. Kursiyerlerin istediği kurslarla ilgili raporlar getirilecek. Aynı zamanda önümüzdeki hafta 5 gün boyunca halkın yoğun olduğu noktalarda stant açarak, vatandaşın ayağına giderek kurs kayıtları yapacağız. Alınan bu kurs kayıtları kurs havuzumuzda toplanıyor. 3 Ekim´den itibaren de kurslarımızı açmaya başlayacağız” diye konuştu.

AÖL YENİ KAYIT VE KAYIT YENİLEME CUMA GÜNÜ SON BULUYOR

Açık Öğretim Lisesi yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinin Cuma günü son bulacağını ifade eden Özdemir, “Açık Öğretim Lisesi 2016-2017 eğitim-öğretim yılı I. Dönem ilk kayıt işlemleri 22 Ağustos-23 Eylül 2016 tarihlerinde, kayıt yenilme işlemleri ise 05-23 Eylül 2016 tarihlerinde yapılacaktır” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 23.09.2016 10:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<