Uyuşturucu ile mücadele sürüyor

21 Ocak 2019 Pazartesi 12:12 2019-01-21 18:48:03
Uyuşturucu ile mücadele sürüyor

banner380

İnegöl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliği ve Narkotik Büro Amirliği ekiplerinin uyuşturucu ile mücadelesi sürüyor. 1 hafta içerisinde yapılan operasyonlarda kesme tabir edilen tüfek ile 5 adet ruhsatsız silah ve mermileri ile  uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Nefes kesen operasyonlarda 3 şahıs uyuşturucu ticaretinden gözaltına alındı.
SİLAHLAR ELE GEÇİRİLDİ
Yapılan istihbari çalışmalar sonucunda harekete geçen KOM ve Narkotik ekipleri, şüphelendikleri şahısları ve araçları didik didik aradılar. Aramalarda kesme tabir edilen tüfek ile 5 adet ruhsatsız silah ve mermileri ele geçirdiler. Şahıslar hakkında işlem yapıldı.
SKANK UYUŞTURUCUYLA YAKALANDI
Pazar günü KOM ekiplerince yapılan şüphelenilen 2 şahıs üzerinde yapılan aramada 3 gram Skank adı verilen uyuşturucu madde ele geçirildi. U.Y. ve M.Ç. hakkında uyuşturucu kullanmaktan dolayı işlem yapılarak serbest bırakıldılar.
3 ŞAHISTA ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
İkinci operasyon ise Pazartesi Pazaryeri mevkiinde seyir halinde olan araca yönelik yapıldı. Araçta yapılan aramada 5 gram Metanfetamin, Extasy hap ve 1 adet tabanca ele geçirildi. Yakalanan Ferit G., Mustafa B. ve Ali T., "Uyuşturucu veya Uyarıcı madde ticareti yapmak" suçundan gözaltına alındılar. Sorgulamaları tamamlanan 3 şahısta adliyeye sevk edildi.

Son Güncelleme: 21.01.2019 18:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<