"UYUŞTURUCU SORUNUNU MECLİSTE GÜNDEME GETİRECEĞİM"

14 Mart 2022 Pazartesi 14:25 2022-03-14 16:58:19
"UYUŞTURUCU SORUNUNU MECLİSTE GÜNDEME GETİRECEĞİM"

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, 'Memleket Meselesi' programı kapsamında İnegöl'de gençlerle bir araya geldi."

Saadet Partisi'nin gençler özelinde düzenlediği 'Memleket Meselesi' programının bu haftaki durağı İnegöl oldu. Özel bir otelin konferans salonunda Abdulkadir Karaduman'ın katılımıyla gerçekleştirilen programa, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı İkram Akkaya, İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Orhan Bektaş, STK temsilcileri ve çok sayıda genç katıldı. Soru cevap şeklinde ilerleyen programda gençlerin sorunları tartışılarak Saadet Partisi’nin çözüm önerileri açıklandı.

Program esnasında İnegöl'deki uyuşturucu kullanım oranının artışı ile alakalı gelen soruyu cevaplayan Karaduman, TBMM'de konuyu gündeme getireceğini ifade etti. 

banner380

ÜLKEMİZ FAKİR DEĞİL KAYNAKLAR BİRİLERİNİN ZENGİNLEŞMESİ ADINA KULLANILIYOR
"Programda selamlama konuşması yapan Milletvekili Abdulkadir Karaduman, "Biz Saadet Partisi olarak ülkemizi yaşanabilir kılmak zorundayız. Türkiye'yi insanların sömürülmediği, adaletli bir ülke yapmak zorundayız. Ülkede şu anda insanlar ekonomik krizin ağır bedellerini ödüyor. Aslında ülkemiz fakir bir ülke değil ama kaynakları sadece birilerinin zenginleşmesi adına kullanılan bir ülke" dedi. 
MAZLUM İNSANLARI KATLEDEN BİR ÜLKENİN CUMHURBAŞKANI TÜRKİYE'DE AĞIRLANMAMALIDIR
Karaduman sözlerine şöyle devam etti; "Biz elhamdülillah Müslüman bir toplumuz. İnancımız sadece caminin içinde değil caminin dışında da geçerli olmak zorundadır. Yani faizsiz adil bir ekonomik düzen için  çalışmaktır. Amerika’ya ve İsrail'e sırt dönmektir. Bir ülke mazlum insanları katlediyorsa biz o ülkenin elebaşını bu ülkede ağırlayamayız. Yani dış politikada da biz Müslümanlığımızın gereğince İslam Birliği için mücadele etmek zorundayız. Dolayısıyla biz inancımı hayatımızın her alanına yaymak zorundayız. İşte bunun için Saadet Partiliyiz. Tüm genç kardeşlerimizi adil düzenli bir gelecek adına Saadet Partisi'nde görev almaya davet ediyoruz. Memleket Meselesi programımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum."
İnegöllü bir gençten uyuşturucu kullanımının arttığına dair gelen soruya ise Karaduman şu şekilde cevap verdi; 

İNEGÖL'ÜN BU SORUNUNU MECLİSTE GÜNDEME GETİRECEĞİM
"Uyuşturucu meselesi önemli bir mesele. Gençlerimiz zehirleniyor ve geleceği çalınıyor. İnegöl'ün de ciddi sorunlarından bir tanesi. Gençlik kollarımızın bu konunun üzerine eğilmesini ve çalışmasını da takdirle karşılıyorum. Elbette ki bu husus, biz iktidara geldiğimizde çözebileceğimiz bir husus. Uyuşturucu meselesi sadece satıcıların 'bacağının kırılmasıyla' düzelecek bir mesele değildir. Öncelikle, uyuşturucu kullanılmamasına yönelik bir bilincin oluşturulması lazım. Uyuşturucu kullananlar incelenirse, istihdam alanı bulamamış, sosyal çevre edinememiş, kendi ekonomik yaşamına sahip olamamış kimseler olduğu görülüyor. Dolayısıyla sosyal ve ekonomik yapı düzeltilirse uyuşturucu ile sistematik bir mücadele ancak o zaman yapılabilir. Bu konuyu mecliste gündeme getirmeye gayret göstereceğim."

Son Güncelleme: 14.03.2022 16:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<