banner359

Uyuşturucu tacirlerine geçit yok

12 Temmuz 2018 Perşembe 12:25
Uyuşturucu tacirlerine geçit yok


İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Sular Mücadele ekipleri tarafından araç içerisinde uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen bir kişi gözaltına alındı. 

Edinilen bilgilere göre İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen H.Ç. isimli şahıs ekipler tarafından bir süre takip edildi.Yanında bulunan diğer iki kişi ile birlikte Mesudiye Mahallesi İnegöl Caddesi üzerine gelen H.Ç. isimli şahıs KOM ekipleri tarafından durdurularak yakalandı. Araç içerisinde araba yapan ekipler bir miktar kullanıma hazır uyuşturucu madde ele geçirdi. 

Araç çekici vasıtası ile emniyet otoparkına çekilirken, H.Ç. isimli şahıs ve yanında bulunan iki kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan iki kişi emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, H.Ç. isimli şahıs ifadesinin ardından adliyeye sevke edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<