banner359

Üzerine tomruk düştü

26 Eylül 2019 Perşembe 21:59
Üzerine tomruk düştü

Mahmudiye Mahallesi İbrahim Şenbel sokak üzerinde alkol almak için bir TIR’ın yanına çöken şahsın, kafasına tomruk düştü.

Edinilen bilgilere göre, Mahmudiye Mahallesi İbrahim Şenbel sokak üzerinde alkol almak için bir 16 KKK 15 plakalı TIR’ın yanına çöken 43 yaşındaki N.T., alkol şişesini açmak istediği sırada TIR’a yüklenen tomruklardan biri kafasına düştü. Kanlar içerisinde yere yığılan N.T.’ye ilk müdahaleyi TIR’a yükleme yapan işçi yaptı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından yaralı şahıs, ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<