banner359

Vali Canbolat'dan İnegöl'e ziyaret

05 Aralık 2018 Çarşamba 16:25
Vali Canbolat'dan İnegöl'e ziyaret

Bursa’ya atanan Vali Yakup Canbolat, bir gününü İnegöl’e ayırdı. İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü ve İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ı makamında ziyaret eden Canbolat, terör şehitleri Halil İbrahim Aygül ve Yavuz Mete’nin ailelerini de ziyaret ederek başsağlığında bulundu.

Bursa Valisi Yakup Canbolat, ilk olarak İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü’yü makamında ziyaret etti. İnegöl ilçesiyle alakalı brifing alan Canbolat, daha sonra İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ı makamında ziyaret etti. Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları Turgay Yel, Güngör Sabri Günaydın ve Gülhan Şahin ile Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin ile Ferruh Maden hazır bulundu.

ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Vali Canbolat daha sonra 3 Şubat’ta TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü 'Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Halil İbrahim Aygül'ün Babası Mustafa Aygül’ü, ardından,  8 Eylül 2016’da Hakkari’nin Çukurca İlçesi kırsal kesiminde güvenlik güçleriyle PKK’lı teröristler arasında 3 Eylül’de çıkan çatışmada yaralandıktan sonra hayatını kaybederek şehit olan İnegöllü Uzman Çavuş Yavuz Mete’nin Mesudiye mahallesinde ikamet eden babası Dursun ve annesi Durgül Mete’yi evlerinde ziyaret edip başsağlığında bulundu. Ziyarette Müftü Kazım Güzel tarafından şehitlerimiz için dua yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<