banner359

Vapurdan Denize Atladı, Cesedi 18 Gün Sonra Bulundu

-

03 Ağustos 2014 Pazar 11:31 2014-08-04 11:35:04
Vapurdan Denize Atladı, Cesedi 18 Gün Sonra Bulundu
 Gölcük’te 15 Temmuzda Kavaklı iskelesinden bindiği vapurdan atlayan, görüntüleri güvenlik kamerası ile kaydedilmesine rağmen kimliği tespit edilemeyen kişinin cesedi bulundu.

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait Atatürk Vapuruna geçen 15 Temmuzda Kavaklı iskelesinden binen ve vapur hareket ettikten bir süre sonra kendisini denize atan şahsın görüntüleri, güvenlik kameralarıyla kaydedilmişti. 

    Denizde yapılan tüm aramalara rağmen ceset bulunamazken, Kocaelinin yanı sıra diğer illerden de kayıp başvurusu gelmediği için bu kişinin kimliği belirlenememişti. 

    Cumartesi günü öğle saatlerinde Gölcükün Yeniköy mevkiinde sahile yakın noktada ceset gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. 

    Olay yerine giden ekipler, içine ağırlık yapması için taş doldurup bileğine bağladığı pazar çantasıyla denize atladığı anlaşılan kişinin, 15 Temmuzda vapurdan atlayan şahıs olduğunu tespit etti. 

    Yapılan incelemelerde, üzerinden çıkan kimlikten İnegöl nüfusuna kayıtlı Nuri Pehlivanoğlu olduğu anlaşıldı. Polis bu kişinin yakınlarına ulaşmak için araştırmalarını sürdürüyor.

Son Güncelleme: 04.08.2014 11:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<