banner359

Vatandaş şikayetçi

22 Ekim 2019 Salı 18:45
Vatandaş şikayetçi

Ertuğrulgazi Mahallesinde ikamet eden vatandaşlar, mahallelerine sahip çıkılmasını istiyor. Vatandaşın öncelikli isteği ise okula giden öğrencilerin de yoğunlukla kullandığı Zincirlikuyu Caddesinin asfaltlanması.

İnegöl’ün merkez mahallelerinden olan Ertuğrulgazi Mahallesi, diğer mahallelere göre hizmet alamamaktan şikayetçi.

Esnaflar adına konuşan Fatih Ceylan, “ İnegöl Belediyesinden mahallemize yatırım yapmasını bekliyoruz. Yollarımız pislik ve çamur içinde. Zincirlikuyu Caddesi de aynı şekilde. İşyerlerimizin kapılarını açamıyoruz. Kışın çamur yazın toz çilesi çekiyoruz. Vatandaşlar olarak sahipsiz kaldık. Cadde üzerindeki yolun asfaltlamasını ve kaldırım yapılmasını istiyoruz. Mahallemize hizmet yok. Karşı mahalleye temizlikçi geliyor, bizim buraya gelmiyor. Esnaflar olarak İnegöl Belediyesine müracaat ettik. Bir sonuç alamadık. Sahipsiz kaldık.” diye konuştu. 

Mahalle muhtarı Ercan Uysal ise mahallenin diğer mahallere nazaran hizmetten yoksun olduğunu ifade ederek, “Kozluca Bulvarına kadar giden Zincirlikuyu Caddesi üzerindeki yolun tek taraftarında asfalt yok. Bu cadde üzerindeki esnaf yasın tozdan kışın çamurdan şikayetçi. Yetkililerin buna çözüm bulması lazım. Burası ayrıca okul yolu. Her hangi bir kasiste yok. Araçlar yolda çok hızlı seyrediyor.” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<