banner359

Vatandaşa fatura şoku!

06 Ocak 2016 Çarşamba 20:21 2016-01-06 20:26:22
Vatandaşa fatura şoku!

İnegöl'de özellikle Alanyurt bölgesinde  son aylarda birçok bölgede sık ve uzun süreli yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle çileden çıkan vatandaş, bu kez de 60-  günlük yüklü elektrik faturalarıyla şok yaşadı.

İnegöl'de iki aydır elektrik faturası göndermeyen elektrik dağıtım şirketi, vatandaşlara iki aylık yüklü miktarda faturalar göndermeye başladı. Tebliğ edilen faturalar karşısında ne yapacağını bilemeyen vatandaşlar şoka girdi. Vatandaşlar Uedaş'ın 1 ocakta geçerli olacak zamla birlikte faturaları kesmesine tepkili.Gelen aylık faturalarını zor ödeyen vatandaşlar şimdi iki aylık gelen ve yüksek kesilen fatuları nasıl ödeyeceğini kara kara düşünmeye başladı. Aynı kurum geçen yılda bu uygulamayı yapması tepkilere yol açmıştı.

Son Güncelleme: 06.01.2016 20:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<