banner359

Vawelya Cafe&Bistro hizmete açıldı

21 Şubat 2018 Çarşamba 17:35
Vawelya Cafe&Bistro hizmete açıldı

İnegöl’ün yeni yaşam merkezlerinden olan Vawelya Cafe & Bistro, düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi.

Yasin Uçkun ve İsmail Beşer ortaklığında açılan Vawelya Cafe & Bistro,saat 12.00’da düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine, Belediye Başkanı Alper Taban, siyasi parti temsilcileri, bazı meclis üyeleri, oda ve dernek başkanları, kurum ve kuruluş temsilcileri ile çok sayıda davetli katılım gösterdi.

Firma sahiplerinden Yasin Uçkun’un kısa selamlama konuşmasının ardından kürsüye çıkan Belediye Başkanı Alper Taban, yeni işyerinin İnegöl’e hayırlar getirmesini temenni ederek; “İnegöl’de her yeni açılıştan keyif alıyoruz. Bizim cebimize giren çıkan yok ama şehrin bu anlamda dinamik bir yapıya sahip olması çok önemli. Pek çok şehir geziyorsunuz kuş uçmaz, kervan geçmez. İnsan var ama canlılık ve hareket yok. İnegöl bu anlamda çok bereketli. Her yeni günde masamız davetiyeyle doluyor, severek gidip katılmaya özen gösteriyoruz. İnsanları destekleyip onore etmemiz lazım. Bu cesareti göstermek çok önemli. Ticaretin içerisinde risk var. Bir tarafı kar bir tarafı zarar…Hayırlı olsun, Allah utandırmasın. İnegöl’e değer katacak” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından yapılan dua ile kurdele kesimi yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<