banner359

VEFA'lı Öğretmenlere Teşekkür

10 Haziran 2020 Çarşamba 23:45 2020-06-11 10:26:25
VEFA'lı Öğretmenlere Teşekkür

 İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü korona virüs tedbirleri kapsamındaki sokağa çıkma kısıtlaması süresince vatandaşların her türlü ihtiyacını   gideren Vefa Sosyal Destek Grubunda gönüllü olarak görev alan; maske dikimi, siperlik üretimi ile sürece destek olan ve işyeri hijyen denetimlerinde görev alan öğretmenleri başarı belgesi ile ödüllendirdi.
Korona virüs tedbirleri kapsamında vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi için oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubunda görevli olan öğretmenler ilk günden itibaren önemli çalışmalara imza attılar.Ülkemizde artan maske ve siperlik ihtiyacı üzerine gönüllü olarak üretim yapan öğretmenler maske ve siperlik üretimi ile sürece destek oldular.
İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Dörtçelik MTAL çok amaçlı salonunda  belge dağıtım töreni düzenlendi.Düzenlenen törene Milli Eğitim Müdürü Ali Dogru, şube müdürleri ve vefa destek grubunda görev alan öğretmenler katıldı.Törende Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru , İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü adına Vefa Sosyal Destek Grubunda görevli öğretmenlere belgelerini takdim etti. Belge dağıtım töreninde konuşan DOĞRU, gönüllü öğretmen arkadaşlara devletinin ve milletinin yaninda durarak bu süreçte canla başla mücadele ettikleri için teşekkür ediyoruz, dedi.

Son Güncelleme: 11.06.2020 10:26
Anahtar Kelimeler:
InegölöğretmenVefa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<