banner359

Vicdansız Sürücü Çarptığı Köpeği Bırakıp Gitti

.

23 Şubat 2015 Pazartesi 21:38 2015-02-23 21:39:31
Vicdansız Sürücü Çarptığı Köpeği Bırakıp Gitti
 Ahmet Türkel Çevre yolu üzerinde meydana gelen kazada, otomobilin çarptığı köpek yaralanırken, can çekişen köpek, vatandaşların haber vermesine rağmen uzun süre İnegöl Belediyesi Hayvan Barınağı ve Bakım Evi yetkililerini bekledi. VİCDANSIZ SÜRÜCÜ Sürücüsü ve plakası henüz belirlenemeyen özel otomobil, Ahmet Türkel Çevre Yolu üzeri Cerrah kavşağı mevkiinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan köpeğe çarptı. Çarpmanın ardından özel otomobil olay yerinden kaçarken, yaralı köpek can çekişmeye başladı.

ZABITA’YA BİLDİRDİLER AMA
Kazayı gören sürücüler, yol üzerinde can çekişen yaralı köpeği kendi imkanları ile yol kenarına çekti. Haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen emniyet ekipleri, yaralı köpeğin tedavi edilmesi için İnegöl Zabıta ekiplerine bildirdi. Köpeğin başında bekleyen sürücüler, ekiplerin uzun süre gelmemesine tepki gösterdiler.

TAM İKİ SAAT CAN ÇEKİŞTİ!
Haber verilmesinin üzerinden yaklaşık iki saat geçtikten sonra olay yerine gelen İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezinde görevli Veteriner Hekim, köpeğe ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

KÖPEK SAHİBİNE DUYGUSAL TESELLİ

İlk müdahale sırasında kaza yerine gelen köpek sahiplerine, köpeğin duruma hakkında bilgi veren Veteriner Hekim, “Büyük ihtimalle iç kanama var. Tedavi yapacağız. Her şeye hazırlıklı olun” dedi. Yaralı köpek ekipler tarafından araca alınıp, tedavi edilmek üzere Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezine götürüldü.

Son Güncelleme: 23.02.2015 21:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<