banner359

Vinevse 'yaza merhaba' dedi

25 Haziran 2022 Cumartesi 17:12 2022-06-25 17:20:34
Vinevse 'yaza merhaba' dedi

Vivense, yaza merhaba organizasyonu düzenledi. Hamzabey Organize Sanayi Bölgesindeki Vivense tesislerinde düzenlenen programa İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, MOSDER Başkanı Mustafa Balcı, İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşması yapan Vivense CEO’su Kemal Erol, “İlk defa düzenlediğimiz yaza merhaba partisine hoş geldiniz. Bu operasyon merkezimizin açılışını yapmaya fırsat bulamamıştık bizler de böyle bir organizasyonla sizleri buraya davet ettik. Bugün İnegöl’de Vivense yönetim kurulu olarak da toplantılar gerçekleştirdik ve şirketimizin gelecek hedeflerini konuştuk.  İnşallah Vivense 2023 network toplantımızı da eylül ayında güçlü bir şekilde yapacağız. O gün çok güzel projelerimizi de sizlere duyuracağız. Biz 2023 hedefimizi 10 milyar TL olarak koymuştuk, fakat bu hedefimiz halen duruyor. Önümüzdeki sene inşallah 10 Milyar TL Vivense Türkiye olarak ciro hedefimiz var. Hep birlikte başaracağımıza inanıyorum”

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise, “Farklı ve güzel bir organizasyon oldu. Vivense firması İnegöl’ümüze güç ve değer kattı. Bizler iyi mobilyalar üretiyoruz. Vivense de bunu dünyanın her yerine göndermeyi ve pazarlamayı başarıyor. Değerli bir iş yapıldığını düşünüyorum. Dünyadaki değişimleri ve yenilikleri izleyip ayak uydurmak kıymetli. Ben İnegöl adına gerçekten ne kadar gurur duysam azdır. İnegöl genç ve müteşebbis insanlardan oluşan bir şehir. Ben Vivense firmasına bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum ” dedi.

Son Güncelleme: 25.06.2022 17:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<