banner359

Voleybol Yıldız Kızlarda Şampiyon Kocatepe

07 Nisan 2017 Cuma 18:05 2017-04-07 18:07:38
Voleybol Yıldız Kızlarda Şampiyon Kocatepe

 İnegöl Belediye Başkanlığı Kupası’nda heyecan devam ediyor. Öğrencilerin spora olan ilgilerini arttıran ve okul dışında eğlenceli ve adrenalin dolu bir etkinliğe ev sahipliği yapan Başkanlık Kupası organizasyonunda Kocatepe Orta Okulu Yıldız Kızlar Voleybol finalinde Gazipaşa Orta Okulunu 2 – 0 mağlup ederek şampiyon oldu.

6 branşta 23 kategoride düzenlenen ve 4 bin öğrencinin katılımıyla Bursa’nın en büyük spor organizasyonu unvanına sahip İnegöl Belediye Başkanlığı kupasında heyecan, final maçlarıyla devam ediyor. Yıldız kızlar kategorisinde Kocatepe Orta Okulu ile Gazipaşa Ortaokulu takımlarının karşı karşıya geldiği finalde, çekişmeli geçen maçın sonunda rakibini 2-0’lık skorla mağlup eden Kocatepe Ortaokulu şampiyon olurken 3.lüğü Edebey Orta Okulu, 4.lüğü ise Ömer Osman Çağlayan Orta Okulu elde etti.

Kültür Park içerisinde bulunan Belediye Spor Salonunda oynanan final karşılaşmalarını Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ta tribünde öğrencilerle birlikte takip etti. Nefes kesen mücadelelerin yaşandığı müsabakada takımlar şampiyonluğa ulaşmak adına büyük bir mücadele verirken, dolu tribünlerde de coşku ve tezahürat eksik olmadı.

Maç sonrası Başkanlık Kupasının Yıldız Kızlar Voleybol finaline ilişkin açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, maçın çekişmeli geçtiğine vurgu yaparak şöyle devam etti: “Gerçekten keyifli, heyecanlı, takımların istekli ve tribünlerin coşkulu olduğu güzel bir mücadele izledik. Bu yıl 2.sini gerçekleştirdiğimiz Başkanlık Kupası etkinliğine öğrencilerimizin göstermiş olduğu ilgi bizleri oldukça mutlu ediyor. Bu etkinliği hayata geçirmekteki gayemiz çocuklarımızın daha fazla sporla alakadar olmasını sağlamak, kabiliyetli çocuklarımızı tespit ederek onları doğru yönlendirmek ve ilçemizde bulunan takımlarımıza alt yapı oluşturmaktı. Bugün gelinen noktada bu işin ne kadar amacına uygun devam ettiğine bir kez daha hep birlikte şahit oluyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızı sportif etkinlikler sayesinde kötü alışkanlıklardan uzak tutuyor ve sporla birlikte hayatlarında bir disiplin kazanmalarını hedefliyoruz. Bu etkinliklerin oluşumunda emeği geçen okul müdürlerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu güzel organizasyonlar sayesinde İnegöl’ümüz mobilyası, köftesi, kaplıcası kadar sporcularıyla da aranan bir şehir olacak. Tüm sporcu çocuklarımı ben bir kez daha can-ı gönülden tebrik ediyor, başarılar diliyorum”.

Başkanlık Kupasında birbirinden zorlu ve çekişmeli geçen voleybol müsabakalarından sonra, önümüzdeki hafta Belediyespor salonunda masa tenisi maçları, Yeniceköy spor salonunda Genç Erkek Basket ve Kurtuluş Sahasında da Yıldız ve Küçük Erkek Futbol maçları tüm hızıyla devam edecek.

Son Güncelleme: 07.04.2017 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<