banner359

Yağışla gelen zincirleme kaza; 1 yaralı

17 Mart 2017 Cuma 17:48 2017-03-17 20:18:35
Yağışla gelen zincirleme kaza; 1 yaralı
Bursa-Ankara Karayolu üzerinde meydana gelen zincirleme kaza da otomobil, midibüs ve elektrikli bisiklet çarpıştı; bir kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre; Bursa’dan İnegöl’e seyir halinde olan sürücü Aziz D. Yönetimindeki 16 S 6284 servis aracı, önünde seyrederken yol kenarındaki bir köfteciye dönen Fırat B. yönetimindeki 06 KYN 09 plakalı özel otomobile arkadan çarptı. O sırada, aynı yöne seyreden 26 yaşındaki sürücü Mustafa B. yönetimindeki elektrikli bisiklet ise çarpışmanın hemen ardından kaza nedeniyle yol kenarında duran minibüse arkadan çarptı.
Çarpmanın etkisi ile bisiklet üzerinden düşen sürücü yaralandı.
ŞEMSİYELİ ÖNLEM
Kazayı gören çevredeki vatandaşlardan biri yaralının yanına gelerek, elindeki şemsiyeyi yaralının üzerinde tutup yağmurdan korunmasını sağladı.
Yaralı haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı.
Yaralının sağlık durumunun iyiye gitti bildirildi.
Kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.

Son Güncelleme: 17.03.2017 20:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<