banner359

Yağlı Tohumlarda Başkan Girgin Güven Tazeledi

.

24 Kasım 2014 Pazartesi 17:34 2014-11-24 17:35:44
Yağlı Tohumlarda Başkan Girgin Güven Tazeledi
 İnegöl Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’nin olağan kongresi, geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirildi. Mete düğün salonunda gerçekleştirilen kongrede, Bahattin Atlı ile yarışan mevcut Başkan Ali Rıza Girgin, büyük farkla yeniden Başkanlık görevine seçildi.

Gerçekleştirilen kongreye dernek, oda ve kooperatif başkanlarının yanı sıra, İnegöl Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi ortakları katıldı.

ADAYDAN YÖNETİME ELEŞTİRİ

Söz alan Başkan Adayı Bahattin Atlı, “Yönetim Alanyurt’taki depoya bant sistemi yapacağını söylemişti ama yapmadılar. Eğer bizleri seçerseniz, fire 1,5’i geçmeyecek. Yönetimdeki arkadaşlarımız borsa ve hamaliyeyi kaldırdıklarını söylüyor, ancak Yem’in çuvalını daha pahalı satarak, bunu telafi ediyorlar. Bu konularda birbirimizi kandırmayalım. Biz onlar gibi otelde eğlenmek için değil, hizmet için adayız. Ortaklarımızı alım zamanında küçük paralar için banka kuyruklarında bekletmeyeceğiz. 2 yıldır yağ oranı düşük ayçiçeğini almıyorlardı, bu yıl ise seçim var diye aldılar. Bizzat köylere giderek rekolteleri alacağız. Firelerden düşülen depo fazlası, şu anda 30 tondur. Kooperatifimiz, 2 yıldır zarar ediyor. Yakında kapanırsa, kimse şaşırmasın. 2014 Kasım ayında gübre bile getiremediler ve gübreyi başka yerlerden almak zorunda kaldık. Bu yönetim biçerdöverin arkasından dolaşmadığı için ortaklarının halinden anlamaz. Ben başkan adayı olarak genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

YİNE SİZLERDEN DESTEK İSTİYORUZ

Yeniden aday olan mevcut Başkan Ali Rıza Girgin ise, daha büyük görev ve hizmetler için tekrar aday olduklarını belirterek, “Başarılı olduğumuzu sizlerin gözlerindeki ışıltıdan anlıyorum. Geride kalan 3 yılımızı hizmet ve sevgi içinde geçirdik. Alanyurttaki depomuzun çehresini değiştireceğiz dedik ve bunu da başardığımızı düşünüyorum. Depomuzun girişine parke taşlar döşeyerek çamurdan kurtulduk. Sıvasını, boyasını ve yazılarını yenileyerek şık hale getirdik. Ortaklarımızı dinlemek için kameriyeyi hizmete sunduk. Tahsilat oranlarımızı yüzde 99,5’e çıkarttık. Bu yaptığımız işlerin yanında yapamadıklarımız da var. Havuz ve helezon sistemini araştırdık, ancak yüksek maliyeti nedeniyle gerçekleştiremedik. Ama 48 kooperatifin hiçbirinde olmayan bu sistemi, kendimize hedef belirledik. Bu konuyu inatla takip ederek, kooperatifimize kazandıracağız. Memurlarımızın sizlere daha iyi hizmet sunabilmeleri için, bina içinin dizayn edilmesi gerekiyor. Bu da, seçilirsek yapacağımız çalışmaların başında geliyor. Biz çıktığımız yolda başımız dik, alnımız açık, içimiz rahat bir şekilde yine sizlerden destek istiyoruz. Genel kurulumuzun kooperatifimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.

GİRGİN, EZDİ GEÇTİ

İki listenin olması nedeniyle kurulan sandıkta oy kullanma işlemi yapıldı. Saat 17.00’de sandık açılarak, üyelerin kullandığı oylar tasnif edildi. Kullanılan geçerli  305 oyun 42’sini Bahattin Atlı alırken, 261 oy toplayan  Ali Rıza Girgin yeniden İnegöl Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanlığına seçildi. Ali Rıza Girgin başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyelikleri ise, Alparslan Çakır, Sadullah Uslu ve Mesut Öksüzoğlu’ndan oluştu. Kooperatifin üst birlik temsilciliklerine Ali Rıza Girgin, İbrahim Bayram, Sezayi Kılıç ve Necmettin Arıkan getirildi.

Son Güncelleme: 24.11.2014 17:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<