Yakalandılar!

16 Kasım 2018 Cuma 16:52
Yakalandılar!

Perşembe günü sabah saatlerinde önce Yusuf Candar'ı  silahla yaralayan, akşam saatlerinde ise Yavuz Candar'ı kurşunlayarak öldüren 2 şüpheli yakalandı. Yakalanan şahıslar ifadeleri için emniyete götürüldü.

banner380

Edinilen bilgilere göre  Perşembe günü sabah saatlerinde bir şahıs Yeniceköy Mahallesi'nde Yusuf Candar'a evinin kapısını kırarak kurşun yağdırdı. Ağır yaralanan Yusuf Candar'ın hastanede ki tedavisi sürerken akşam saatlerinde ise aynı şahıslar Yusuf Candar'ın oğlu Yavuz Candar'ın iş yerine giderek silahlı saldırıda bulundu. Ağır yaralanan Yavuz Candar tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Her yerde aranana iki şahsın Kahraman A. ve Murat G. olduğu emniyet ve jandarma ekipleri tarafından tespit edildi. İki şahıs gece saatlerinde emniyet ekipleri tarafından yakalandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TA HA 2018-11-16 22:57:17

Ülkemizde silah edinme şartları yasal olarak ağırlaştırılmalı, idareciye hiçbir insiyatif bırakılmamalıdır. Aksi takdirde bu olayların sonu gelmez ve ilgililere vebali ağır olur.

banner366

<