banner359

Yan yollar yapılıyor

01 Mayıs 2018 Salı 15:34
Yan yollar yapılıyor

2015 yılında İnegöl OSB ve Oylat kavşaklarıyla beraber yapılarak hizmete açılan Kurşunlu köprülü kavşağının yarım kalan çevre yan yollarının çalışmalarına başlandı. İnegöl’den Kurşunlu’ya girişin ve çıkışın daha güvenli sağlanması amacıyla Karayolları yan yol çalışmalarına başlattı.
2015 yılında AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’in girişimleriyle kesintisiz ve kazasız ulaşımın sağlanmasıyla amacıyla Kurşunlu ve Oylat kavşakları yapılarak hizmete açıldı. Bu kapsamda yapılan Kurşunlu köprülü kavşağın tam anlamıyla hizmet vermesi amacıyla yeniden bir çalışma başlatıldı.
Köprülü kavşaktan Kurşunlu yoluna giriş ve çıkışın güvenli sağlanması amacıyla yan yol çalışmaları başlatıldı.
Geçtiğimiz yıllarda Organize Sanayi Bölgesi, Avarlar, Kurşunlu, Kulaca ve Oylat kavşakları yapılarak hizmete açılmıştı. Bu kavşaklar içerisinde yer alan Kurşunlu köprülü kavşağının Kurşunlu yoluna giriş ve çıkışındaki kot farkının ortadan kaldırılması, giriş ve çıkışların sağlanması amacıyla Karayolları bölge müdürlüğünde geçtiğimiz günlerde başlatılan çalışma tüm hızıyla sürüyor.
2 MİLYON MALİYET
Çalışmalar kapsamında Kurşunlu kavşağından Kurşunlu yolu girişinde, giriş ve çıkışın güvenli sağlanması amacıyla 26 metre genişliğinde kavşak yapılıyor. 500 metre yan yol çalışmaları kapsamında da satıh kaplamanın yanı sıra sıcak asfalt çalışması da yapılacak. Yapılacak çalışmanın maliyetinin 2 Milyon lira olduğu öğrenildi.
Çalışmaların yakın zaman içerisinde tamamlanacağı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<