banner359

Yangın ayaklarına geldi!

27 Ekim 2017 Cuma 15:16 2017-10-27 18:20:11
Yangın ayaklarına geldi!

İnegöl’ün ve çevre ilçelerde yaşanan kaza, taşınmaz yangını ve araç yangınlarına müdahale ederek vatandaşın malını ve canını kurtaran İnegöl İtfaiyesi ekipleri, bu kez ayaklarına gelen yangını söndürdüler. Yanar vaziyette İnegöl İtfaiyesi binası önüne geri dönüşüm kamyonunu getiren sürücünün bu hareketİ şoke etti. 
Edinilen bilgilere göre; İnegöl’ün merkezinde geri dönüşüm kağıt ve benzeri malzemelerini toplama işini yapan A.A. yönetimindeki geri dönüşüm atıkları kamyonunun kasasından dumanlar çıkmaya başladı. Bir süre kamyonun arkasından dumanların çıktığını fark eden sürücü, hızla İnegöl İtfaiyesine gitmek üzere yola çıktı. 
DUMAN DUMANA
Şehir merkezinden yoğun dumana rağmen hızla yoluna devam eden kamyonu görenler kısa süreli şaşkınlık yaşadılar.
Hızla İnegöl İtfaiyesi binası önüne gelen sürücü itfaiye ekiplerine kamyonunun yandığını söyledi. Harekete geçen ekipler, kamyonun arkasındaki geri dönüşüm malzemelerinden çıkan yangını kısa sürede söndürdüler.
Kamyon sürücüsünün, İtfaiye ekiplerini olay yerine çağırmak yerine itfaiye ekiplerinin konuşlandığı İtfaiye Müdürlüğü binası önüne aracı götürmesi şaşırttı.
Yangın sonucunda kamyonun kasasındaki geri dönüşüm malzemeleri zarar gördü.

Son Güncelleme: 27.10.2017 18:20
Anahtar Kelimeler:
YangınInegölE-inegol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<