banner359

Yangınzede aileye yardım eli uzatıldı

13 Ocak 2016 Çarşamba 09:52 2016-01-13 09:55:20
Yangınzede aileye yardım eli uzatıldı

 İnegöl´e bağlı Hacıkara Mahallesinde geçtiğimiz hafta çıkan yangında bıçkı atölyesi, samanlık ve ahırı yanan aileye İnegöl Belediyesi yardım elini uzattı.

Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit hem acılı aileye geçmiş olsun dileklerinde bulunmak hem de yapılan çalışmaları yerinde incelemek için Hacıkara mahallesine çıktı. Yapılan çalışmalar hakkında açıklama yapan Yiğit, “Hacıkara mahallesinde geçtiğimiz günlerde mahalle sakinlerinden Sabri İlçin´e ait bıçkı atölyesi, samanlık ve ahırın olduğu yerde yangın çıkmıştı. Kullanılamaz hale gelen alanda ekiplerimiz tarafından başlatılan temizleme çalışmaları ile yardım elimizi uzatarak bir nebzede olsa ailemizin acısını dindirmeye çalışıyoruz” dedi.

Yiğit, “İnegöl Belediyesi olarak sadece asfalt, park ve bahçe düzenlemesi, içme suyu ve kanalizasyon işlerini yapmakla kalmıyor, bununla beraber vatandaşlarımızın maruz kaldığı bu tür yangın ve sel felaketi gibi afetlerde de halkımızın bu zor zamanlarında yanlarında olmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda Hacıkara mahallemizde geçtiğimiz günlerde çıkan yangın nedeniyle kullanılamaz hale gelen yerde hafriyat temizliği yapıyoruz. Yaşamın içinde herkesin başına gelebilecek olan bu tür afetler karşısında belediye olarak elimizden geldiğince vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Belediye olarak hizmette sınır olmadığını bilerek şehrimizi geliştirmeye ve güzelleştirmeye devam ediyoruz” dedi.

Başkan Yardımcısı Yiğit, “Yangından etkilenen Sabri İlçin ve değerli ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, ayrıca ailemizin bir daha böyle bir afetle karşılaşmamalarını canı gönülden temenni ediyoruz” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Yangına maruz kalan Sabri İlçin ise, böyle zor bir günde İnegöl Belediyesinin kendilerini unutmayarak yanlarında olmalarının kendilerine güç verdiğini belirterek, “Özellikle Belediye Başkanımız Alinur Aktaş´a göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 13.01.2016 09:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<