banner359

Yardıma koştular

20 Mayıs 2019 Pazartesi 17:30
Yardıma koştular

Şanlıurfa’dan İnegöl’e gelip mağdur olan çadır kentte yaşam mücadelesi veren ailelerin durumlarıyla alakalı haberin ardından,İnegöl’de bir çok firma ve STK yardıma koştu. 
Uluslararası Alija Düşünce Derneği Gençlik Kolları üyeleri,  çadır kentte yaşayan vatandaşları ziyaret ederek temin ettikleri erzak ve giysileri dağıttılar.
Dağıtımın ardından konuşan Uluslararası Alija Düşünce Derneği Gençlik Kolları Başkanı Burak Oruç, “Uluslararası Alija Düşünce Derneği gençlik kolları olarak ramazan ayı içinde Urfa’dan gelip çadırlarda kalan ailelerimize maddi manevi destek olmak için burada bulunmaktayız.Arkadaşlarımız birkaç gün önce buraya gelerek ihtiyaç tespitinde bulundular.Bugün de hazırladığımız gıda ve giyim yardımlarını getirdik.Destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<