banner359

Yaşar Yılmaz, CHP İlçe Başkanlığına aday

13 Aralık 2016 Salı 11:37 2016-12-13 11:40:19
Yaşar Yılmaz, CHP İlçe Başkanlığına aday

 Halil Büyükışıklar Başkanlığındaki CHP İnegöl İlçe yönetiminin istifa etmesi sonucunda göreve gelen geçici yönetim kurulu, genel kurul için çalışmalarını sürdürürken, İnegöl İlçe Başkanlığı için ilk aday belli oldu.

18 Aralık 2016 Pazar günü gerçekleştirilecek olan olağanüstü genel kurul öncesi, Yaşar Yılmaz Başkanlığa adaylığını açıkladı.

CUMHURİYET HALK PARTİSİNİN TA KENDİSİDİR

Parti merkezinde düzenlediği basın toplantısı ile adaylığı açıklayan Yaşar Yılmaz, “İnsan hakları evrensel beyannamesinin yıldönümünün kutlandığı bu günlerde İstanbul´daki hain saldırıda şehit olan polis ve sivillerimize Allah´tan rahmet diliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Kederli ailelerine sabır niyaz ediyorum. Milletimizin başı sağolsun. Terörün her türlüsüne karşıyım, kınıyor ve lanetliyorum. Ayrıca dün akşam İslam aleminin idrak ettiği Mevlit Kandilini de tebrik ediyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum.  Eğitimciyim, emekli Milli Eğitim Müfettişiyim. Şu anda partimizin İlçe Sekreterliği görevini yürütmekteyim. Parti tabanından gelen yoğun istek ve öneri doğrultusunda Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı´na aday oldum. Siyasi anlayışım Cumhuriyet Halk Partisinin ta kendisidir. Cumhuriyetçiyim, Atatürk´çüyüm, Atatürk Devrimcisiyim. SODEP ve SHP dönemlerinde sayman olarak görev yaptım. Bilgim, birikimim ve deneyimim vardır. Halkın yanındayım, işçinin, köylünün, yoksulun ve kimsesizlerin umudu olmak istiyorum. Parti yönetiminin ahbap çavuş ilişkileri içinde kapalı kapılar arkasında oluşturulmasını uygun bulmuyorum. Cumhuriyet Halk Partili her üye potansiyel bir yönetici adayıdır. Seçme ve seçilme hakkını kongrede özgürce kullanmalıdır. Bu kongrede vesayet baskısı olmayacak. Her üye yönetime aday olabilecektir” dedi.

SLOGANIMIZ; ‘YENİLİKÇİ, BİRLEŞTİRİCİ GÜÇ´

Yılmaz konuşmasını şöyle sürdürdü: “Demokratik kuralların tam işletilmesi ve üyelerin yönetime katılımını sağlamak amacıyla, yönetim kurulumuz, tüzüğümüzün emredici hükmü olan çarşaf (ortak liste) listeyle belirlenecek. CHP´li her üye diğerleriyle uyum içinde çalışır ve çalışmalıdır. Benim yöneticilik anlayışım budur. Parti içinde hizipçilik, grupçuluk, ayrımcılık yapan varsa bunda sözde değil özde karşıyım. Sloganımız yenilikçi, birleştirici güç´ olacaktır. Partimiz en demokratik kongre sürecini yaşayacaktır. Partiyi siyaset okulu yapmak, gençlere önder olmak için adayım. Gençlerin ve kadınların siyasete daha fazla müdahil olmaları için çaba için çaba göstereceğiz. CHP´nin bütün yönetim kadroları ile uyum içinde çalışmak idarecilik anlayışımdır. Daha fazla adayın çıkmasını arzu ediyorum. Tüm partili kardeşlerimi 18 Aralık 2016 Pazar günü saat 10.00´da Sani Konukoğlu Konferans salonunda yapılacak kongremize katılmasını ve yönetim kuruluna aday olmaları için çağrı yapıyorum ve davet ediyorum. İlçe Başkanlığı´na aydım. Hayırlı, uğurlu olsun. Üyelerimizin desteğini bekliyorum.” 

Son Güncelleme: 13.12.2016 11:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<