banner359

Yaşlı Kadın Asansörde Mahsur Kaldı

15 Haziran 2017 Perşembe 15:23 2017-06-15 15:25:11
Yaşlı Kadın Asansörde Mahsur Kaldı
 Süleymaniye mahallesindeki bir apartmanda meydana gelen olayda asansörde mahsur kalan yaşlı kadın İnegöl İtfaiye ekiplerince kurtarıldı. 
Edinilen bilgilere göre; Süleymaniye mahallesi Atalar sokaktaki 4 katlı apartmanın 3. Katında ikamet eden 66 yaşındaki Seher Y., ikamet ettiği daireden 2. Kata inmek istedi. Apartmanın balkon kısmına sonradan yapılan asansöre binen yaşlı kadın 2. Kata inerken bir anda asansör arıza yaptı. İkinci kat ile üçüncü kat arasında mahsur kalan yaşlı kadın, sesini çevredekilere duyurmak için bağırmaya başladı.
O sırada apartmanın elektrik işleri ile uğraşan elektrikçi apartmandan gelen sesleri duydu. Asansörde birinin mahsur kaldığını fark eden elektrikçi durumu İnegöl İtfaiye ekiplerine bildirdi.
Olay yerine gelen İnegöl İtfaiyesi Arama Kurtarma ekipleri yaşlı kadını mahsur kaldığı asansörden kurtardılar.
Yaşlı kadın olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekiplerince ayakta tedavi edildi.

Son Güncelleme: 15.06.2017 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<