Yaşlı kadın defnedildi

15 Aralık 2018 Cumartesi 13:59 2018-12-15 16:55:40
Yaşlı kadın defnedildi


Huzur mahallesindeki evinden çıkarak bir daha geri dönmeyen ve 5 gün gün sonra Şehitler Mahallesi mevkiindeki dere yatağından ölü halde bulunan yaşlı kadın, gözyaşları arasında toprağa verildi.
Edinilen bilgilere göre; Pazartesi günü evinden bastonunu alıp çıkan 74 yaşındaki Arzı Balaban, akşam saatleri olmasına rağmen bir daha geri dönmedi. 
Bunun üzerine ailesi durumu polis ekiplerine bildirdi. 
Olay yerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sokak sokak gezerek kadını aradılar. 
Arazileri de kontrol eden ekipler, AFAD ve AKUT ekiplerine haber verdiler. Akşam kaybolduğu yere gelen ekipler, kaybolduğu sokaktan itibaren güvenlik kameralarını incelediler. 
Güvenlik kameralarına yansıyan kadının mahalle dışına çıktığını tespit eden ekipler, aramaları arazi de sürdürdüler. Gelen ihbarları değerlendiren ekipler bakmadık yer bırakmadı. Ancak arama yapılan bölgenin çamurlu olması çalışmaları zorlaştırdı. Ekipler boş binalar başta olmak üzere bölgede bulunan inşaat alanlarını taradı. Aramalar sırasında kadının terliklerini ulaşıldı. 4. Gün de ise ayak izine rastlandı.
5 GÜN KAHREDEN HABER
Her yerde aranan yaşlı kadının izine Şehitler Mahallesi girişindeki dere yatağında ulaşıldı. 
Ekipler tarafından öğlen saatlerinde 74 yaşındaki Arzı Balaban’ın cesedini Bursa-Ankara karayolu Şehitler Mahallesi girişindeki dere yatağında bulundu. Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından ceset, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
DEFNEDİLDİ
Yaşlı kadının cenazesi Cumartesi günü Akhisar Mahallesi Fatih camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından götürüldüğü mahalle mezarlığında toprağa verildi.

banner380

Son Güncelleme: 15.12.2018 16:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<