Yavuz Uğurdağ’dan adaylığa yeşil ışık

12 Eylül 2018 Çarşamba 19:05
Yavuz Uğurdağ’dan adaylığa yeşil ışık

Radyo Medya’da yayınlanan Medyalog adlı programa konuk olan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ, Belediye Başkanlığı adaylığına yeşil ışık yaktı. Medyalog programının sunucusu Kerim Bayraktar’ın sorularını yanıtlayan Uğurdağ, “Başta ben olmak üzere bu görevlere talip olacak insanlar ilk önce bir aynaya bakacak” dedi.

Siyaset konusunun sorulması üzerine İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Kısa dönem siyasi hayatımız oldu. Kişisel olarak siyasi hayatımız gönlümde bitmiş vaziyette değil. her ferdin ülkesiyle ilgili olumlu siyasi düşüncesi olması lazım. Vatana, millete faydalı siyasi düşünceye her bireyin sahip olması lazım. Siyaset olmadan olmuyor. İnegöl tarihine baktığınızda önemli siyasetçiler vardır. Siyasetçinin de özel olması gerekir. Yavuz Uğurdağ ailesinden fedakarlık yapıyor. Bunu söylüyorsa bırak kardeşim bu işi. Bu tür yöneticilerin şikayet etme hakkı yok. Yavuz Uğurdağ’ın İçinde bu hasretler varsa siyaset de yapar başka işler de yapar. Ana amaç hizmet etmek. Biz hiç ayrım yapmadan hizmet ettik. Siyaset benim önümde halen yapılabilir bir görevdir. Şehir ekonomik olarak büyüyor, trafik yoğunluğu başlıyor. Bu büyümelerin doğru orantılı yapılması lazım. Sosyal donatı alanları olması lazım. Sadece sanayi şehri olalım, işçi gelsin, göç olsun dediğim de İnegöl yaşanmaz hale gelir. Siyasetle ilgili; görelim mevlam ne eylerse güzel eyler. Allah’ın dediği olacak. İnegöl gibi bir şehirde belediye başkanlığı konuşulduğunda ilk önce insanlar bir aynaya bakacak. Başta ben olmak üzere bu görevlere talip olacak insanlar ilk önce bir aynaya bakacak. Ondan sonra kararını verecek.” Dedi.

banner380

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fatoşş 2018-09-13 11:20:42

hangi partiden gireceğine bağlı akp den girmesse oylarımız ona mhp olabilir :)

banner366

<