banner359

Yeni Ağır Ceza Başkanı Göreve Başladı

15 Temmuz 2016 Cuma 10:21 2016-07-15 10:23:18
Yeni Ağır Ceza Başkanı Göreve Başladı

 Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulunun 2016 yaz kararnamesi kapsamında İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı görevine atanan Ali Bekir Evim görevine başladı.

İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ercan Aydın´ın Mardin Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atanmasının ardından boşalan göreve atanan Bilecik Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali Bekir Evim, İnegöl´de görev yapmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.

Bursa Gölyazı doğumlu 39 yaşındaki İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali Bekir Evim, 1994-1999 yılları arasında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde eğitimini tamamladıktan sonra ilk görev yeri olarak Sinop Boyabat Hakimliğinde göreve başladı. Ardından Eskişehir Mihalgazi ve Mahmudiye Adliyesi Hakimliğine atanan Evim, Bursa Orhangazi Adliyesi Hakimliği görevinin ardından 2014 yılında Antalya´nın Elmalı Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı görevine atandı. Bir yıllık görevin ardından ise Bilecik Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atanan Evim, Bilecik´te de bir yıllık görevinin ardından son yaz kararnamesiyle İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atandı.

İNEGÖL´Ü BİLİYORUM

Bursa ile İnegöl´ü çok iyi bildiğini ifade eden İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali Bekir Evim, “2016 yılı yaz kararnamesiyle İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atanmış bulunuyorum. Aslen Bursa´lıyım. Memleketimde görev yapıyor olmaktan da çok mutlu ve gururluyum. Eşim Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesine Tıp Doçenti olarak atanınca, bizde İnegöl´e atandık. Eşim tıp camiasında bizde yargı camiasında görevimize devam ediyoruz. Bütün meslek hayatım boyunca adil olmaya, adaleti tecelli ettirmeye gayret ettim. İnegöl´de de azami bir gayret sarf ederek Allah´ın izni ile görev süremiz boyunca adil bir şekilde görevimi ifa etmeye gayret edeceğim. Tam bir bağımsız ve tarafsız duygu içerisinde görevimi yapacağım. Yöreyi tanıyorum, Bursa ve çevresini tanıyorum. İnegöl´ü öteden bu yana tanıyordum. Lise hayatımızda gezmeyi severdik, İnegöl´e de geldik. Hatta İnegöl´de yüzmeye gelmişliğimiz var” dedi.

İNEGÖL ÇOK DEĞİŞMİŞ

İnegöl´ün çok değiştiğini aktaran Evim, “İnegöl bıraktığımız İnegöl değil. Bambaşka olmuş. Bu da çok harika bir şey. İnegöl kısa sürede 250 bin gibi bir nüfusa ulaşmış. İnegöl işçi ihraç eden değil, işçi ithal eden bir konumda. İhracat rakamları bunu gösteriyor. Orhangazi´de görev yaptığımda Türkiye 22.siydi. İnegöl Türkiye 16.´sıymış. Bunu da öğrenmiş oldum. İnegöl´ümüz daha da büyüyecektir. İnşallah daha güzel olur” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 15.07.2016 10:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<