banner359

Yeni Belediye Binası İnşaatı Yükseliyor

09 Nisan 2018 Pazartesi 17:20 2018-04-09 19:10:05
Yeni Belediye Binası İnşaatı Yükseliyor

İnegöl Belediye'sinin 2 ay önce temeli atılan ve 2018 yılı sonunda bitmesi planlanan  yeni hizmet binasının inşaatı yükseliyor.

6 Şubat’ta Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın katılımıyla temel atma töreni yapılan hizmet binası ve kent meydanı projesi hızla devam ediyor.
İnegöl Kaymakamı Ali Akça, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş, İlçe Emniyet Müdürü İlhami Araali, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları, kurum ve kuruluş temsilcileri ile çok sayıda vatandaşın katılımıyla iki ay önce temeli atılan devasa proje de gün yüzüne çıktı.
EKİM AYINA YETİŞECEK
49 milyon liraya ihale edilen devasa projenin, 2018 yılı ekim ayı sonunda hizmete açılması hedefleniyor.
50 BİN METREKARE ALAN
Bodrumdaki otoparkı 9 bin 100 metrekare, zemin kat alanı 6 bin 600 metrekare, üst katların toplamı 5 bin 400 metrekare olan ve toplamda 21 bin 100 metrekare inşaat alanına sahip proje de 15 bin 600 metrekare Belediye meydanı alanı olacak. 9 bin 600 metrekare Atatürk anıtı alanıyla beraber uygulama inşaat ve peyzaj alanı, işlenecek kapalı alanlarla beraber yaklaşık 50 bin metrekare alana sahip olacak proje içerisinde nikah sarayı, çok amaçlı salonlar, Marka kafe ve restoran, sergi salonları, meclis salonu olacak.
İKİNCİ KATA YÜKSELDİ
Tüm hızıyla süren çalışmalar kapsamında binaların ikinci kat kaba inşaat çalışmalarına başlanıldı. Yükselen proje vatandaşlar tarafından gözle görülür hale geldi.

Son Güncelleme: 09.04.2018 19:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<