Yeni Belediye Hizmet Binası Yükseliyor

04 Ocak 2018 Perşembe 10:08
Yeni Belediye Hizmet Binası Yükseliyor

İnegöl´ün en büyük maliyetli yatırımı olacak İnegöl Kent Meydanı ve Belediye Hizmet Binası çalışmaları tam gaz devam ediyor. Zeminin yoğun şekilde sıvılaşmasına rağmen temel atma seviyelerine gelinen proje gün yüzüne çıkmaya başladı. 49 milyon liraya ihale edilen devasa projenin, 2018 yılı Ekim ayı sonunda hizmete açılması hedefleniyor.

Bodrumdaki otoparkı 9 bin 100 metrekare, zemin kat alanı 6 bin 600 metrekare, üst katların toplamı 5 bin 400 metrekare olan ve toplamda 21 bin 100 metrekare inşaat alanına sahip proje de 15 bin 600 metrekare Belediye meydanı alanı olacak. 9 bin 600 metrekare Atatürk anıtı alanıyla beraber uygulama inşaat ve peyzaj alanı, işlenecek kapalı alanlarla beraber yaklaşık 50 bin metrekare alana sahip olacak proje içerisinde nikah sarayı, çok amaçlı salonlar, Marka kafe ve restoran, sergi salonları, meclis salonu olacak.

banner380

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, geçtiğimiz günlerde Belediye Başkan Yardımcıları Adil Kansu ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Akşam saatlerinde inşaat alanına gelen Başkan Alper Taban, beton dökme işlemleri ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İncelemelerin ardından konuşan Başkan Alper Taban, “Yeni Belediye Hizmet Binası B ve F blok temel betonu atımı devam etmekte. 3 bin 800 metreküp beton tamamlanmak üzere. Allah kazasız belasız tamamlamayı nasip etsin. Temel çalışmalarını büyük anlamda tamamladık. Biz kendimize herhangi bir bina yapalım değil, şehrimizin insanı için bir projeyi hayata geçirmenin heyecanını yaşıyoruz. Mal mülk tamamen vatandaşa ait, anahtar vatandaşta. Görev süremiz içerisinde hizmet binasını tamamlayacağız” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<