Yeni emniyet müdürü göreve başladı

14 Ağustos 2018 Salı 16:58
Yeni emniyet müdürü göreve başladı

İnegöl’de görev yapan gazete ve internet sitelerin muhabirleri İnegöl’e yeni atanan Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin’i makamında ziyaret ettiler.

İstanbul, Muş illerinin yanı sıra ve Bursa’nın Gemlik ve Orhangazi Emniyet müdürlüğü görevini üstlenen Ramiz Erçetin, valilik kararıyla İnegöl Emniyet Müdürlüğü görevine atandı. Eski emniyet müdürü İlhami Araali ise Karacabey ilçesine atanmıştı. İnegöl Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, dün itibariyle İnegöl’de görevine başladı.

banner380

Basın mensupları ile makamında bir araya gelen İnegöl Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, " İstanbul, Muş gibi illerin yanı sıra 16 yıldır Bursa'da görev yapıyorum. Şube müdürlüğü, Gemlik ve Orhangazi Emniyet Müdürlüğünün ardından İnegöl'de emniyet müdürü olarak görevime başladım. Toplumun içerisinde bulunmayı, insanlar ile iç içe olmayı ve vatandaşların sorunlarını yerinde gören biriyim. Makamımda sadece imza işleri için bulunurum sonra hep sahada olurum. İnegöl büyük bir şehir. Hem ekonomik anlamda, hem nüfus anlamında ender ilçelerden birisi. Bundan ötürü bir trafik problemi olduğunu gözlemledim. Bununla alakalı çalışmalarımız olacak. Yeni atanan ve İnegöl'de göreve başlayacak olan polis memuru arkadaşlarımız ile birlikte trafik ekiplerimizin sayısını arttıracağız. Bir diğer mesele ise uyuşturucu. Biliyorsunuz uyuşturucu terör örgütlerinden sonra en tehlikeli durumdur. Bununla ilgili mücadele etmek gerekir, mücadelemizi göstereceğiz. Sahaya tam manası ile çıkamadık. Bir kaç gün ziyaretleri, tebrikleri kabul edeceğiz ardından sahaya çıktığımız da geniş çaplı bir derleme yaparak son sürat çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<