banner359

Yeni fuar alanı ihalesi yapıldı

24 Ocak 2017 Salı 11:47 2017-01-24 11:49:28
Yeni fuar alanı ihalesi yapıldı

Geçtiğimiz Ocak ayı Belediye Meclis Toplantısı’nda karara bağlanan yeni fuar alanının ihalesi Belediye Encümen Salonu’nda gerçekleştirildi. Kapalı zarf usulü yapılan ihaleye sadece MODEF Fuarcılık Yönetimi katılım gösterdi. Belediye Başkanı Alinur Aktaş başkanlığında yapılan ihalede kapalı zarf usulü 3 milyon 100 TL teklifte bulunan MODEF Yönetimi, ihaleyi kazandı.

İNEGÖLLÜ MOBİLYACILARA BAŞARI TEMENNİSİ
İhale öncesi konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “CNR İMOB Fuarının başlangıç günündeyiz. Tüm katılımcılara başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum. Yarın biz de orada olacağız. Kaymakamımız, İTSO Başkanımız ve işadamlarımızla fuara gideceğiz. Perşembe günü de EMİT Fuarını ziyaret edeceğiz. 2 televizyon programına katılarak Perşembe akşamına doğru İnegöl’e döneceğiz. Fuarların temsilcilerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. İMOS 2017 185 İnegöl firmasının katılımı ile yapılacak. Onları ziyaret ederek işlerinin hayırlı olmasını temenni edeceğiz.”

79 BİN METREKARE İNŞAAT ALANI BULUNUYOR
“Bugün mobilya sektörünü yakından ilgilendiren bir ihale için bir araya geldik. MODEF Yönetimimize hoş geldiniz demek istiyorum. İnşallah daha önce yapılan organizasyonlar gibi işbirliği içerisinde, İnegöl Belediyesi’nin değerli bir arazisini sembolik rakamlarla yap işlet devret ile 30 yıllığına sınırlı ayni gayri hak tesisi şeklinde ihalesini gerçekleştiriyoruz. Birazdan bu teklifi açarak ihaleyi sonuçlandıracağız. Bir projelendirme çalışması yapıldı ve buna göre ihale gerçekleştirildi. En kısa sürede ihaleyi sonuçlandırıp MODEF’e dosyaları ile teslim etmek istiyoruz. Yeşil alanlarla 75 dönümlük bir alanımız var. 79 bin metrekarelik bir inşaat alanı var. Ankara’nın ve farklı bakanlıkların imkânları kullanılacağı gibi belediyemizin de katkıları olacak. Mobilya sektörü temsilcilerinin de katkıları olacak. İşin sevk ve idaresi MODEF çatısı altında yürütülecek. İhalenin hayırlar getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından verilen teklif dosyası açılarak Encümen tarafından okundu. 3 milyon TL muhammen bedel ile gidilen ihaleye giren MODEF Fuarcılık, 3 milyon 100 TL ile ihaleyi aldı.

İNEGÖL’ÜN DEĞERİ
İhalenin ardından yeniden söz alan Başkan Aktaş, “3 milyon muhammen bedel ile ihaleye çıkıldı. Tek teklif olduğu için 3 milyon 100 TL verilmiş. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Normal şartlar altında bu teklifi yukarıya tamamlarız ama MODEF İnegöl’ün bir değeridir. Onu 3 milyon 100 TL olarak kabul ediyoruz. Hayırlı olması temennisi ile ihalemizi sonuçlandırıyoruz. En kısa zamanda evrak işlemlerinin tamamlanıp çalışmaların başlamasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

Son Güncelleme: 24.01.2017 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<