banner359

Yeni Mahallede Sathi Kaplama

11 Ekim 2017 Çarşamba 11:06
Yeni Mahallede Sathi Kaplama

İnegöl Belediyesi, Alanyurt Yeni mahalle Millet ve Albayrak caddeleri ile Sude Sokakta sathi kaplama çalışmalarına başladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2017 yılı içerisinde toplamda 200 dekar alanda yani 20 km uzunluğundaki yollarda sathi kaplama çalışması yapıldığını ve yürütülen sathi kaplama (soğuk asfalt) çalışmalarının İnegöl Belediyesine yaklaşık olarak maliyetinin 2,5 Milyon TL olduğunu belirtti.

İnegöl´ün çevresiyle daha yaşanabilir ve örnek bir şehir olması yolunda bir bir projeleri hayata geçiren İnegöl Belediyesi,  ilçe halkının layık olduğu, konforlu bir şehir hayatını ortaya koyma adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Yeni yerleşim bölgelerinde sathi kaplama çalışmalarına devam eden İnegöl belediyesinin son durağı Alanyurt Yeni mahalle oldu. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, son sürat devam eden çalışmaları Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, Başkan Yardımcıları Adil Kansu, G. Sabri Günaydın, Alper Taban ve Eşref Yiğit, belediye meclis üyeleri ve Ak Parti ilçe yöneticileri ile birlikte inceledi.

“VATANDAŞLARIMIZIN HAYATLARINI KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Sathi kaplama çalışmalarını inceledikten sonra kısa bir açıklama yapan Başkan Aktaş, “İnegöl´ün daha konforlu ve daha yaşanabilir bir şehir olması için 91 kırsal mahalle, 4 beldeden dönüşen mahalle ve merkezdeki 21 mahallesinde yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Tabi yeni inşaatlarla birlikte yeni yerleşim alanları açılıyor. Şu an bulunduğumuz Alanyurtta bu çevrede hâlihazırda devam eden inşaatlar var. Uedaş gibi İngaz gibi Telekom gibi bizim dışımızda çalışan kurumlar da var. Dolayısıyla bunları göz önüne alarak vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak adına öncelikle sathi kaplama uygulamaları yapıyoruz. Devam eden bu çalışmaların tamamlanmasının ardından sıcak asfalt uygulaması yaptığımız bölgelerde var. Bugün de Alanyurt Yeni Mahalle Millet ve Albayrak Caddeleri ile Sude Sokakta yaklaşık 4 kilometrelik bir alanda yapımı devam eden sathi kaplama(soğuk asfalt) çalışmalarını yerinde incelemek için bir araya geldik” diye konuştu.

ALANYURT YENİ MAHALLEYE SATHİ KAPLAMA

İnegöl´ün sokağında, caddesinde, kırsalında halkımızın hizmetkârı olarak dur durak bilmeden çalışmaya devam, üretmeye devam diyoruz diyen Aktaş, “Ekibimizle birlikte projelerimizi bir bir hayata geçirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Tabi amacımız sathi kaplama gibi çalışmalar ile vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Yazın tozdan kışın çamurdan vatandaşlarımızı kurtarmak için çalışıyoruz. Bu anlayışla Ertuğrulgazi, Fatih, Cumhuriyet ve Huzur Mahallerimizde birçok cadde ve sokakta sathi kaplama çalışması yaptık. Bugünde Yeni Mahallemizde Millet ve Albayrak Caddeleri ile Sude Sokakta ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Buradaki çalışma bittikten sonra ekiplerimiz Akhisar Mahallemizdeki muhtelif sokaklarda sathi kaplama çalışmasına başlayacaklar.”

SATHİ KAPLAMAYA 2,5 MİLYON TL

İnegöl Belediyesinin 2017 yılı içerisinde toplamda 200 dekar alanda yani 20 km uzunluğundaki yollarda sathi kaplama çalışması yaptığını belirten Aktaş, “Çalışmalar kapsamında düzgün satıh elde etmek için ise 20 bin ton PMT malzemesi yine kendi iş makinası ve personelimizle serilmiştir. 2017 yılı içerisinde yürütülen sathi kaplama (soğuk asfalt) çalışmalarının belediyemize yaklaşık maliyeti 2,5 Milyon TL´dir. Kasım ayının sonlarına kadar yani havanın müsaade ettiği süre zarfına kadar bu çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam edecek. Son olarak bu sathi kaplama çalışmamızın mahalle sakinlerine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum” şeklinde konuştu

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<