banner359

Yeni müdüre ziyaretler sürüyor

04 Ekim 2017 Çarşamba 17:08
Yeni müdüre ziyaretler sürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir ve yönetim kurulu üyeleri,  yeni İlçe Emniyet Müdürü İlhami Araali'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 
Şükrü Kaplan'ın Bursa İl Emniyet Müdür Yardımcısı olmasının ardından İnegöl Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen İlhami Araali'ye ziyaretler sürüyor. Geçtiğimiz gün Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir ve Yönetim Kurulu üyeleri yeni Emniyet Müdürü İlhami Araali'yi makamında ziyaret etti. 
Ziyaret esnasında bir konuşma gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, "  Öncelikle  İnegöl Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen İlhami Araali'ye yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. İlçemize ve emniyet camiamıza hayırlı olsun. Hepimizin bildiği gibi İnegöl 72 milleti içerisinde barındıran, 81 ilden göç alan adeta bir küçük İstanbul gibidir. Gerek asayiş olayları, gerek trafik sorunları bir il düzeyinde sorunlarla karşımıza çıkmaktadır. Burada sorumluluğun en büyüğü emniyet personelimize düşmektedir. Tabii emniyet personelimiz, olay ve nüfusa baktığımız zaman ciddi anlamda yetersiz kalıyor. Emniyet binamız hizmet verme anlamında yetersiz kalıyor. Bildiğimiz kadarıyla 8 Bin m2'lik projesi çıkan yeni emniyet müdürlüğü binasının projesi 1600 m2'ye düşürülmüş ve hâla yapımı bekleniyor. İnegöl'ün hak ettiği personel sayısı ve emniyet binası için bizimde çalışmalarımız sürüyor. Umuyoruz ki en kısa sürede İnegöl yeni emniyet binasına kavuşur ve emniyet personelimiz daha donanımlı,daha kullanışlı binalarda hizmet verir. Tekrar yeni Emniyet Müdürümüzün görevi hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.
Emniyet Müdürü İlhami Araali ise ziyaretten ötürü memnun olduğunu belirterek teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<