banner359

Yeni yuvasına götürüldü

18 Şubat 2019 Pazartesi 11:10 2019-02-18 17:22:18
Yeni  yuvasına götürüldü

İnegöl Belediyesi, en az insanlar kadar hayvanların korunması ve ihtiyaçlarının karşılanması gerektiğini bilerek ortaya koyduğu çalışmalar ile can dostların her zaman yanında olmayı başarıyor.

 İnegöl Belediyesi Çözüm Merkezine gelen ihbar üzerine harekete geçen Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Orhaniye Mahallesi Yenişehir Caddesi üzerindeki boş bir arsa üzerinde bulunan tahta baraka içerisindeki sahipsiz pitbul cinsi bir köpeğin kendi haline terk edildiğini tespit etti. Ekipler, ivedi bir şekilde Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerle temasa geçerek sahibi tespit edilemeyen köpeğin Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezine götürülmesini sağladılar.

ARSANIN GENEL TEMİZLİĞİ YAPILDI
Bahsi geçen köpeğin tahta barakadan alınarak Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezine götürülmesinden sonra boş kalan baraka çevre sakinlerinin talebi üzerine daha başka kötü amaçlı kullanıma imkan sağlanmaması için yıkımı gerçekleştirilerek, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince arsanın genel temizliği de yapılmıştır.

İnegöl Belediyesinden yapılan açıklamada, böyle bir durum ile bir daha karşılaşılmaması için Can dostlarına İlçe halkının daha duyarlı davranması gerektiğine de vurgu yapıldı.

Son Güncelleme: 18.02.2019 17:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<