banner359

Yeniceköy Yolunda Kaza:4 Yaralı

28 Kasım 2016 Pazartesi 17:38 2016-11-28 17:49:23
Yeniceköy Yolunda Kaza:4 Yaralı

Vefat eden babasının cenazesine ailesi ile birlikte gitmekte olan yaşlı kadının bulunduğu araç kontrolden çıkarak orta refüje çarptı; 4 kişi yaralandı.

İnegöl Yeniceköy yolu üzerinde meydana gelen kaza da kontrolden çıkan özel otomobil orta refüje çıktı; 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre; Ankara’da ikamet eden 60 yaşındaki Nebahat Demir, İnegöl’ün Yeniceköy mahallesinde ikamet eden babasının hayatının kaybettiğini öğrenmesinin ardından ailesi ile birlikte İnegöl’e gitmek üzere yola çıktı.
Ankara’dan gelip İnegöl’ün Yeniceköy mahallesi yolu üzerinde seyir halinde olan sürücü Hüseyin Demir yönetimindeki 06 EC 1746 plakalı özel otomobil, iddiaya göre yol çalışması nedeniyle çift şeride dönen yolda sollama yapan kamyonun üzerine gelmesi sonucunda kontrolden çıktı. Direksiyon hakimiyeti kaybedilen özel otomobil yolun solundaki park levhasına çarparak orta refüje çıktı. Kaza sonucunda sürücü ile otomobilde bulunan 61 yaşındaki Haydar Demir ile eşi 60 yaşındaki Nebahat Demir ve 54 yaşındaki İsa Demir yaralandılar. 4 yaralı da kaza yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulanslarında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındılar.
CENAZEYE GİDERKEN KAZA ŞOKU
Babasının cenazesi için yola çıkan fakat kaza da yaralanan 60 yaşındaki Nebahat Demir’in vücudunun çeşitli yerlerinde kırıkların olduğu bildirild

Son Güncelleme: 28.11.2016 17:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<