banner359

Yeniceköy’e 22 araçlık otopark

24 Ekim 2015 Cumartesi 11:54 2015-10-24 11:58:25
Yeniceköy’e 22 araçlık otopark
İnegöl Belediyesi bu kapsamda Yeniceköy Mahallesi'nde 22 araçlık otoparkı hizmete sundu. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmaların tamamlanmasının ardından 22 araçlık otoparkta incelemelerde bulundu.

22 ARAÇLIK OTOPARK
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Aktaş, "Kent görsellerine ve estetiğine büyük önem veren Belediyemiz, bu kapsamda özellikle son yıllarda gerçekleştirdiği projelerle şehrimizi yeniliyor ve şehrimize vizyon katıyor. Şehri rahatlatacak dinlenme mekânları, otopark alanları ve çocuk parkları üretme çabamız ise kentin dört bir yanında artarak devam ediyor. Ayrıca; şehrimizdeki trafik ve araç sirkülâsyonunu rahatlatacak projeler de geliştiriyor ve uyguluyoruz. Özellikle mahalle otoparkı uygulamalarımız bu hedef doğrultusunda hayata geçirdiğimiz projelerimizin en güzel örneklerindendir. Bugün de otopark projelerimize bir yenisini daha ekliyoruz. Bu kapsamda Yeniceköy Mahallesi Beşyüz Konutlar Demokrasi Caddesi 504. Sokakta 22 araçlık yeni bir otoparkı halkımızın hizmetine sunmanın sevincini birlikte yaşamak için buradayız. Burada insanımızın kullanımına sunduğumuz mahalle otoparkı İnegöl Belediyesi olarak bu yıl 5.uncu toplamda ise 68. mahalle otoparkı çalışmasıdır. Yıl sonuna kadar 5 mahalle otoparkı çalışması daha gerçekleştireceğiz. İnsan odaklı çalışma prensibi çerçevesinde sürdürdüğümüz hizmetler ile Yeniceköy mahallemizde bugüne kadar birçok hizmete imza attık" dedi
BİRÇOK HİZMETE İMZA ATTIK
Aktaş, "Bu kapsamda; Belediye Ek Hizmet Binası ile vatandaşımıza daha iyi hizmet verilmeye başlandı. Bilgi ve Kültür Evimiz ile öğrenciler rahat ve nezih bir ortamda bilgiye kavuştular. Yeniceköy bölgesine doğalgaz hizmeti getirerek halkımızın yaşam kalitesini yükselttik. Kurduğumuz Batı Şantiyesi ile halkımıza daha hızlı ve hizmet odaklı bir belediyecilik örneği vermeye başladık. BEBKA’nın desteğiyle hayata geçirilecek Doğa Sporları ve Turizm Merkezini (DOSTUM) Yeniceköy Mahallesinde kurarak, bu bölgeyi doğa sporları severlerin buluşma noktası yapacağız. Günümüz şartlarına ayak uyduran modern bir görünüme kavuşacak Yeni Huzurevini de Yeniceköy Mahallesine kazandırarak, sosyal belediyecilik alanında ne kadar iddialı olduğumuzu göstermek istiyoruz. Ayrıca ham yol çalışmaları, asfalt yama ve tretuvar çalışmaları ile Yeniceköy mahallemize modern bir görünüm kazandırılmaya çalışılıyor. 3 gün öncede İçişleri Eski Bakanımız Efkan Ala’nın katılımlarıyla Büyükşehir Belediyemiz marifetiyle açılışını gerçekleştirdiğimiz Kapalı Sulama Tesisi ile Yeniceköy Mahallemizde 32 yıllık sulama sistemini yenilemiş olduk. Toplam isale hattı uzunluğu 9 bin 725 metre olan proje ile yaklaşık 1800 dekar alan sulamaya açılacak ve su israfının da önüne geçilecek. Yeniceköy Mahallemizde yürütülen hizmetlere bugün bir yenisini daha eklemenin haklı gururunu yaşıyoruz. Söz konusu olan otopark alanımız; hazırlanan peyzaj projesi çerçevesinde 790 m2 alan üzerinde uygulama yapılmıştır. Proje uygulama alanında; 504.Sokak’ta 22 araç kapasiteli 330 m2lik araç park alanı oluşturulmuştur. Projedeki yeşil alanlara görselliği ön planda olan ağaçlar dikilmiş ve yeşillendirme çalışmaları otopark alanının tüm kısımlarında tamamlanmıştır. Yeniceköy Mahallesi 22 araçlık otopark düzenleme uygulamamızın belediyemize maliyeti yaklaşık olarak 50 bin TL’dir. Yapılan bu otopark çalışmamızın ilçemize ve mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, saygılar sunuyorum" ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.

Son Güncelleme: 24.10.2015 11:58
Anahtar Kelimeler:
InegölHaberInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<