Yeniden Refah Partisi'nde kongre heyecanı

14 Kasım 2019 Perşembe 16:11
Yeniden Refah Partisi'nde kongre heyecanı

Yeniden Refah Partisi (YRP) İnegöl İlçe Başkanı İlhan Baykan, 17 Kasım 2019 Pazar günü Ankara Arena Spor Salonunda yapılacak olan Yeniden Refah Partisi 1. Olağan Büyük Kongresine tüm ilçe halkını davet etti.

Parti lokalinde yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla bir basın toplantısı düzenleyen İlçe Başkanı İlhan Baykan, “Biz, burada gelecek, burada refah, burada adalet var diyoruz. Yeniden Refah Partisi olarak 23 Kasım 2018'de kurulduğumuz günden bu yana aşk, inanç ve gayretle çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Biz Yeniden Refah Partisi olarak; eğitim sistemimizin bilimsel ve teknik kalitesi yüksek, nitelikli nesiller yetiştiren bir sistem olması için, adaletin gerçek manada tecelli ettiği, kuvvetin değil hakkın ve haklılığın üstün tutulduğu bir hukuk sistemini hayata geçirmek için, ülkemizde borç-faiz-beton-çimento ekonomisi yerine, üretim-istihdam-ihracat ekonomisini hakim kılmak için, borca esir olmadan, ülkemizin kendi kaynaklarını kullanarak üreten Türkiye'yi kurmak için, yeni ve adil bir dünya ile başta milletimiz olmak üzere bütün insanlığın adalet, huzur, barış ve refaha kavuşması için var gücümüzle çalışacağız. İnegöl ilçe Başkanlığı olarak 17 Mart 2019 tarihinde ilçemizin her kesiminden insanımızın teveccühü ile gerçekleştirdiğimiz ilçe kongremizden sonra, mahalle mahalle, sokak sokak vatandaşlarımıza ulaştık. İlçemizde yapılan tarımdan sanayiye, ulaşımdan altyapıya kadar, şehrimizin tüm ihtiyaçlarını, sıkıntılarını, çözüm bekleyen konularını yerinde inceledik, notlarımız aldık. Hemşerilerimizin gösterdiği büyük teveccühe layık olabilmek için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

banner380

Baykan konuşmasını şöyle sürdürdü; “Yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya hedeflerine ulaşma yolunda, "Burada Gelecek Var" sloganı ile 17 Kasım 2019 Pazar günü, İnegöl’ümüzden 12 otobüs olmak üzere Bursa'mızdan 72 otobüs ve 3 bin 600 kardeşimizle, tarihe tanıklık etmeye, tüm dünyaya sesimi dalga dalga duyurmaya ve Ankara'nın en büyük kapalı spor salonu olan Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda yaklaşık 45 bin vatandaşımızın katılacağı Yeniden Refah Partisi 1. Olağan Büyük Kongremize tüm halkımızı ve siz şehrimizin kıymetli basın mensuplarını davet ediyorum. Kongremize katılmak isteyen hemşerilerimiz için şehrimizden otobüsler kaldırılacaktır. Vatandaşlarımız her türlü bilgi ve irtibat için 0 224 713 82 82 - 0 538 862 30 65 no’lu telefonları arayabilirler.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<