banner359

Yeniden Refahlı kadınlardan özel kutlama

22 Mayıs 2019 Çarşamba 13:44
Yeniden Refahlı kadınlardan özel kutlama

Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Kadın Kolları, 21 Mayıs Dünya süt günü ve Dünya Yetimler Günü münasebetiyle, Yenice Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezini ziyaret ederek buradaki çocuklara süt dağıttılar.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Kadın Kolları Başkanı Avukat Gözde Çelik,  "21 Mayıs Dünya süt günü ve Dünya Yetimler Günü münasebetiyle yenice rehabilitasyon merkezindeki çocuklarımıza süt dağıttık. Öncelikle bizlere desteğinden dolayı ilçe başkanımız İlhan Baykan beye çok teşekkür ediyoruz. Süt yeryüzünde Allah'ın yaratmış olduğu özel bir besin. Çocuklarımıza hayat bilgisi derslerinde sabah akşam süt için diye öğütler veriyoruz. Ancak devletin yanlış politikaları yüzünden yakın zamana kadar hayvan ihraç eden ülkemizde şuan dışarıdan büyükbaş ve küçükbaş hayvanı ithal eder hale geldik. Sütün litre fiyatı ortalama 3,5 ila 5 lira arasında değişiyor. Değil dar gelirli, orta halli bir ailenin bile çocuklarına sabah akşam süt vermesi masraflı hale gelmiş durumda. Kaldı ki süt üretiminde GDO'lu hayvan yemlerinin ithal edilmesi sebebiyle, bu ürünlerle beslenen hayvanların sütlerinde verim de azalmıştır. Dünyadaki manevi yozlaşmanın bizim ülkemizde gecikmesinin en önemli sebeplerinden birisi, organik tarımın ve hayvancılığın yakın zamana kadar daha yaygın oluşuydu. Günümüzde ise organik ve masrafsız olan terkedilip, kimyasal tarıma dönüldüğünden fıtratlarımız ve maneviyatımız da değişti. Yeniden Refah olarak bizler gerekli inceleme ve araştırma sonucunda halkımızın sağlıklı beslenmesi yerli tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi için gereken bütün adımları en seri şekilde atacağız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<