banner359

Yer: İnegöl... Çarptıktan sonra kaçtı, sonra geri geldi

13 Kasım 2021 Cumartesi 14:10
Yer: İnegöl... Çarptıktan sonra kaçtı, sonra geri geldi

Süleyman mahallesi İstiklal caddesi üzerinde kamyonetin çarptığı yaya yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre Süleymaniye Mahallesi İstiklal caddesi üzerinde yaya olarak yürüyen Yağmur Adıgüzel'e (14) seyir halinde olan Mahmud Barkat (49) yönetimindeki 16 NYM 98 plakalı kamyonet çarptı. Ayağının üzerinden geçen kamyonet nedeniyle yaralanan genç kıza ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Kamyonet sürücüsü ise olay yerinden kaçtı.
Yaralı genç kız kaza yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı.
Bir süre sonra kaza yerine geri gelen sürücü, genç kızın yere düştüğünü gördüğünü ama kendisinin çarptığını fark etmediğini iddia etti.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<