banner359

Yıldırım, aday adaylığı için başvuru yaptı

28 Nisan 2018 Cumartesi 19:16 2018-04-28 19:23:30
Yıldırım, aday adaylığı için başvuru yaptı

24 haziranda yapılacak olan seçimlerde Inegöl´den aday adayları sayısı artıyor. İnegöllü genç işadamı ve TÜGVA Inegöl temsilcisi Mustafa Sabri Yıldırım, Ankara´ya giderek AK Parti genel merkezine milletvekilli aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Başvurunun ardından açıklama yapan Yıldırım, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın her mecrada gençlerin aktif siyasette rol almalarını belirten açıklamalarına dayanarak liderimizin “bizde görev istenmez, verilir” düsturundan yola çıkıp verilecek olan her göreve hazır olduğumu göstermek ve gençliğin, saygı değer Cumhurbaşkanımızın yanında olduğunu kanıtlamak, yürüdüğü bu yolda yalnız olmadığını hissettirmek adına kurulduğu günden bu zamana kadar aktif üyesi olmaktan onur duyduğum Adalet ve Kalkınma Partimizden 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan 27.dönem Milletvekilliği seçimi için Aday Adaylığı başvurumu bugün partimiz genel merkezinden gerçekleştirmiş bulunmaktayım. Rabbim yolumuzu aydınlık azmimizi muzaffer eylesin."dedi

Son Güncelleme: 28.04.2018 19:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<