Yıldırım;Taraftarla Gelmedim Taraftarla Gitmem

.

19 Şubat 2015 Perşembe 21:12 2015-02-19 21:16:35
Yıldırım;Taraftarla Gelmedim Taraftarla Gitmem

İnegölspor kendi evinde oynadığı Nazilli Bld.Spor maçından 2-1 mağlup ayrıldı.

Maç sonu alınan mağlubiyetten dolayı son derece üzgün olduklarını belirten Teknik Direktör Şaban Yıldırım, “Beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Birincilik hedefimizden bir adım daha uzaklaşmış olduk. Matematiksel olarak şansımız bitmeden pes etmeyeceğiz ancak rakiplerimizden geriye düştüğümüz de gerçek. Bugün iyi oynamadık. 2. yarı tepki gösterdik ama yetmedi. Üzgünüz ve önümüzdeki maçlarımızda sorunlarımızı tespit ederek onların üzerinde çalışacağız” dedi.

banner380
MAĞLUBİYETİN MAZERETİ YOK
Sakatlıkların mazeret olmadığını aktaran Yıldırım, “Yedek bekleyen arkadaşlarımız kendilerine şan gelmesi için bekliyor. Bizim hiçbir mazeretimiz yok. İyi oynamadık ve yenildik. Mağlubiyetle ilgili bir mazeretimiz yok” şeklinde konuştu. 

“TARAFTARLA GELMEDİM, TARAFTARLA GİTMEM”
Son haftalarda yaşanan form düşüklüğünün çözümünü aradıklarını belirten Yıldırım, “Bunu çözmek için çalışıyoruz. Taraftarların üzgün olduğunu düşünüyorum ama ben buraya taraftarla gelmedim taraftarla da gitmem. Duygusal hareket etmek kimseye fayda sağlamaz bize zarar verir” diye konuştu.

ŞAMPİYONLUK ABARTI OLUR
Ligin bitmesine 11 hafta kaldığını belirten İnegölspor Kulübü Başkanı Eşref Güç ise, “Bundan sonra gerçekçi düşünmek lazım. Şampiyonluk baya uzak gibi görünüyor. Bu işin Play-Off ayağı var. İnegöl halkının daha çok kenetlenmesi lazım ve bu şansı kaçırmamalıyız. Geçtiğimiz sene lider durumdayken Play-Off’lara gidemedik. Bundan sonra herkesin takıma daha çok sahip çıkması lazım. Bu maç bitti. Önemli olan bundan sonraki maçlarda kazanmaktır. Bugün oyun anlamında bir şey yapmadık ve galibiyeti hak etmedik. Bundan sonraki 11 haftayı en az kayıpla geçerek Play-Off hesapları yapmamız lazım. Şampiyon olarak üst lige çıkarız dersek abartmış oluruz” ifadelerini kullandı. 

PROFESYONELCE OYNAMIYORUZ
Üst üste alınan 2 mağlubiyeti değerlendiren Güç, “Sorun teknik heyette ya da bizde değil. Bizim defansımız çok tecrübeli ancak orta saha ve forvetlerimiz tecrübesiz. Son dakikalarda çok gol yedik. Profesyonelce oynamıyoruz. Profesyonelce oynasak son dakika gollerini yemeden maçları istediğimiz gibi bitirebilirdik. Son dakikalarda yediğimiz gollerden 7-8 puan kaybettik. Çocuklar tecrübesiz. Ömürcan gibi, Mahmut gibi çocuklar tecrübesiz. Ben puan kayıplarını buna bağlıyorum” açıklamalarında bulundu.

Son Güncelleme: 19.02.2015 21:16
Anahtar Kelimeler:
Istifaşaban Yıldırım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<