banner359

Yıldız Erkeklerde şampiyon Kosova

08 Mart 2017 Çarşamba 17:24 2017-03-08 17:37:05
Yıldız Erkeklerde şampiyon Kosova

 İnegöl Belediye Başkanlığı Kupası heyecanı tüm hızıyla sürerken, Kosova Eğitim Kurumları yıldız erkekler basketbol final müsabakasında Gazipaşa’yı 33-29 mağlup ederek şampiyon oldu.

Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada bir ara 8 sayı farkla geriye düşen Kosova Eğitim Kurumları maçtan kopmayarak büyük gayret ortaya koydu.

Büyük bir taraftar grubu karşında oynanan müsabakaya ilgi yoğundu. Kosova Eğitim Kurumları öğrencileri tribünlerde kendilerine ayrılan kısmın tamamını doldurdular. 
Karşılaşma sonrasında değerlendirmelerde bulunan Kosova Eğitim Kurumları Beden Eğitimi Öğretmeni Refik Şafak; “Turnuvanın ilk maçından sonra yaptığım açıklamada hedefimizin kupa olduğunu belirtmiştim. Biz iyi bir takımız ve bunu bugün burada tüm İnegöl’e ispat ettik. Maç özelinde konuşacak olursak kıran kırana bir mücadele oldu, iki takım da kupayı istedi ama sonunda kazanan taraf biz olduk. Gazipaşa Ortaokulu’nu verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ederim” dedi.
Maçtan sonra büyük sevinç yaşayan Kosova Eğitim Kurumları Kurucusu Devrim Kosova, “ Tarlaya ekilen bir fidan gibi yoğun emeklerin sonucunda bu kurumu kurduk. Tırnaklarımızla kazıya kazıya ilerledik ve bugünlere geldik. Hayal etmekten ve onlar için çabalamaktan asla vazgeçmedik; çünkü bir hayali olmayanın kazanacak bir şeyi yoktur. Sizler için kazanılan bu kupa sadece bir galibiyet anlamı taşıyor olabilir ama bizim için kazanılan bu başarılar kurulan hayallerin gerçekliyor olmasını ifade ediyor. Çocuklarımız ile gurur duyuyorum. Onlarla birlikte büyümeye ve kazanmaya devam edeceğiz. Biz birlikte çok kuvvetliyiz” dedi.

ÇOK GÜZEL AMBİYANSLAR OLUYOR
Başkanlık Kupasının yıldız erkekler basketbol finaline ilişkin bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit ise, İnegöl Belediyesi Başkanlık Kupasının yıldız erkekler basketbol final müsabakasını izlemek için geldiklerini söyledi. Final müsabakasının İnegöl Kosova Ortaokulu ve Gazipaşa Ortaokulu arasında oynandığını belirten Yiğit, “Bildiğiniz gibi 2 hafta önce Başkanlık kupasının startını vermiştik. Geçen yıl başlattığımız ve bu yıl 2’ncisini düzenlediğimiz Başkanlık Kupası büyük bir hızla devam ediyor. Bu organizasyonla yaklaşık 4 bin öğrencimize spor yaptırıyoruz ve öğrencilerimizi sporun içerisinde tutmaya çalışıyoruz. Gerçekten çok güzel ambiyansların oluştuğu maçlar oluyor. İnşallah hiçbir sıkıntı, kaza, bela, sakatlık olmadan sonunu getiririz” dedi.

Başkanlık Kupası müsabakalarının 6 branşta 23 kategoride yaklaşık 4 bin sporcunun katılımıyla gerçekleştirildiğini de hatırlatan Yiğit, Mayıs ayının ilk haftasında da kupanın son bulacağını kaydederek tüm sporculara ve okullara başarılar diledi.

Son Güncelleme: 08.03.2017 17:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<