banner359

Yine Aynı Kavşak Yine Kaza

23 Nisan 2018 Pazartesi 10:36
Yine Aynı Kavşak Yine Kaza

Osmaniye mahallesi Altay caddesi üzerinde meydana gelen kazada, iki otomobil çarpıştı, iki kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Altay caddesi üzerinde seyir halinde olan sürücü Mitat K. yönetiminde 16 Y 9668 plakalı özel otomobil, Gaziler sokaktan Altay caddesi üzerine çıkan sürücü Merve M. yönetimindeki 16 DA 992 plakalı özel otomobil ile çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın etkisiyle iki araçta savruldu. Kazada sürücü Merve M. ile 16 Y 9668 plakalı özel otomobilde bulunan Havva K. yaralandı.

Yaralılar, kaza yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine götürülerek tedavi altına alındılar. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza sonucunda maddi hasar meydana gelen araçlar çekici yardımı ile yoldan kaldırıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<