banner359

Yine aynı yöntem, yine dolandırıcılık

27 Ekim 2015 Salı 15:26 2015-10-27 16:34:19
Yine aynı yöntem, yine dolandırıcılık
Son yıllarda insanların kabusu haline gelen telefonla dolandırıcılık olayları vatandaşların duygularını ele geçirerek can yakmaya devam ediyor. İnegöl´de bir şantiye işçisi 109 bin lirasını kendi eliyle dolandırıcının hesabına yatırdı.

Edinilen bilgilere göre önceki gün kendisine savcı olarak tanıtan dolandırıcı Boğazova mevkiinde çalıştığı bildirilen M.Z.K. adlı işçiyi tuzağına düşürdü. Kendisine telefonla arayan ve savcı olarak tanıtan dolandırıcının kimlik bilgilerinin PKK´nın elinde olduğunu ve bu bilgileri geri almak için paraya ihtiyacın olduğunu söylemesi üzerine psikolojik etki altında kalan şahıs şantiye işçisi, parayı yatırmak için İnegöl merkeze geldi.

HESABINDAKİ BÜTÜN PARAYI DOLANDIRICININ HESABINA YATIRDI

Bankadaki hesabındaki 109 bin lirayı alan işçi, dolandırıcının söylediği hesaba parayı yatırdı. Dolandırıldığını anlayan şahıs emniyet ekiplerine haber verdi. Emniyet ekipleri gerekli çalışmayı yapsa da olayın geç haber verilmesi nedeniyle yatırılan hesaptaki para geri alınamadı.

Son Güncelleme: 27.10.2015 16:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<