banner359

Yoğun sis kazaya neden oldu!

05 Ocak 2022 Çarşamba 10:08 2022-01-05 11:11:23
Yoğun sis kazaya neden oldu!

İnegöl'de 2 günden bu yana etkili olan sis nedeni ile görüş mesafesi 5 metreye kadar düştü, kazaları beraberinde getirdi. 
İnegöl'de gece başlayan sis yoğunluğu, sabahın erken saatlerinde de devam etti. Kırsal alanlardan İnegöl’e gelmek isteyen vatandaşlar, sis nedeni ile zor anlar yaşadı. Trafikte görüş mesafesi 5 metreye kadar düşerken, herhangi bir kazanın yaşanmaması sevindirdi. Trafik ekipleri özellikle sisli havalarda sürücülerin yavaş ve kontrollü bir şekilde seyir etmeleri konusunda uyarılarda bulunuyor.
KAZA MEYDANA GELDİ
Adnan Menderes Bulvarı üzerinde sis nedeniyle maddi hasarlı kaza meydana geldi. Adnan Menderes Bulvarı üzerinde seyir halinde olan halk otobüsüne, arkasından gelen kamyonet çarptı. Şans eseri yaralananan olmadı.

Son Güncelleme: 05.01.2022 11:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<