Yoldaş'dan galibiyet değerlendirmesi

13 Kasım 2017 Pazartesi 17:50
Yoldaş'dan galibiyet değerlendirmesi

İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş,deplasmanında 3-1 galip gelinen Kastamonuspor 1966'ı  maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
 
Yoldaş, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

banner380

Zorlu deplasmandan 3 puan alarak döndüğümüz için mutluyum. Özellikle oyun olarak istediğimiz şeyleri yapar duruma geldik. O açıdan çok mutluyum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler. Oyun anlamında çok iyi işler yaptılar. Bizim dediğim gibi her hafta daha iyiye giden oyun anlayışımız var. Bunu 3 puanla taçlandırmak çokta güzel oldu. Oyun anlamında baktığımızda gerçekten zor mücadele oldu. Kalabalık savunma ile rakibi karşılayıp kazandığımız toplarla hücum bölgesine ani ataklarla çıkma girişimimiz vardı. Nitekim ilk golü de böyle bulduk. İlk devrenin bitimine doğru da Emirhan’la 2-0 yapınca daha da rahatladık. Rakibin ikinci devrenin ilk 15 dakikasında baskısı vardı. Normaldir ev sahibi. Çocuklarımızın kararlı ve inançlı mücadelesi maçın bitiş düdüğüne kadar sürdü. 3 puanla döndüğümüz için çok mutluyum. Yukarılara doğru bir adım daha yaklaştık.

Anahtar Kelimeler:
Inegölspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<